Güncel

Veysal Tipioğlu adaylık başvurusunu yaptı!

14 Mayıs genel seçimlerinde milletvekili aday adayı olmak için Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü görevinden istifa eden Veysel Tipioğlu 1. sıra Kocaeli ve 2. sıra Kars'tan aday adaylık başvurusunu yaptı

17 Mart 2023 Saat: 20:01
Veysal Tipioğlu adaylık başvurusunu yaptı!
Veysal Tipioğlu adaylık başvurusunu yaptı!

Görevinden istifa eden Kocaeli İl Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu Kars ve Kocaeli’den 28. Dönem Milletvekili Aday Adaylığı başvurusunda bulundu. AK Parti İl Başkanlığı’na gelerek resmi başvurusunu yaptığını açıklayan Tipioğlu dilekçesini Seçim İşleri Komisyonu’na teslim etti.

Tipioğlu, başvurusu sonrası yaptığı açıklamada memleketi Kars’tan da aday adayı olduğunu söyleyerek, “3,5 yıldır Kocaeli İl Emniyet Müdürü olarak görev yapıyorum. 35 yıldır mensubu olmaktan onur duyduğum emniyet teşkilatından AK Parti’den milletvekili aday adayı olmak üzere ayrıldım. Kocaeli’den ve memleketim Kars’tan da adaylık başvurumu yapmış bulunuyorum. Her zaman olduğu gibi sıtkı sadakatle aziz milletimizin hizmetinde olacağız. Rabbim bu hizmet sırasında hiçbirimizi utandırmasın. Gayret bizden takdir Allah’tan. Aday adaylığım ülkeme, milletime, ailemize ve teşkilatımıza hayırlı olsun inşallah” şeklinde konuştu.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız