koto 30
HATİPOĞLU
123
ORHAN BOZKURT 2

Güncel

WAKO Gençler Avrupa Kick Boks Şampiyonumuzdan Vali Aksoy'u Ziyaret

WAKO Gençler Avrupa Kick Boks Şampiyonası’nda Avrupa Şampiyonu Olan Sporcumuz Sayın Valimizi Ziyaret Etti.

6 Eylül 2019 Saat: 14:40
WAKO Gençler Avrupa Kick Boks Şampiyonumuzdan Vali Aksoyu Ziyaret
WAKO Gençler Avrupa Kick Boks Şampiyonumuzdan Vali Aksoy'u Ziyaret

23 Ağustos - 01 Eylül 2019 tarihleri arasında Macaristan’ın Gyor kentinde yapılan WAKO Gençler Avrupa Kick Boks Şampiyonası’nda Avrupa Şampiyonu olan Milli Takım sporcumuz Tuğçe FedakartürkValimiz Sayın Hüseyin Aksoy’u ziyaret etti.

Ziyarete; Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, Antrenörler Yılmaz Uyanık ve Milli Takım sporcumuz Tuğçe Fedakartürkkatıldı.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, Milli Takım sporcumuzu tanıtarak, çalışmaları hakkında bilgi sunumunda bulundu.

Valimiz Sayın Hüseyin Aksoy ise ziyarette yaptığı konuşmalarında; “İlk öncelikle tebrik ediyorum. sizlerin bu başarısı diğer genç sporcularımıza örnek oluşturacaktır. Avrupa Şampiyonu olmanızdan bizlerde büyük bir memnuniyet ve gurur duyduk. Hedefiniz dünya şampiyonluğu, o noktalara gitmek ve bu noktada çalışmalarınızda başarılar diliyoruz. Bizler de sizlerin yanındayız. Bu anlamda emeği geçen antrenörlerinize, kulüp yöneticilerinize ve en önemlisi de ailelerinize teşekkür ediyoruz. Çünkü onların destekleri olmasa bu başarıyı yakalamanız pek mümkün olmaz, bu başarıda onlarında önemli katkıları var. Tekrardan tebrik ediyor, bundan sonraki başarılarınızı da arttırarak devam ettirirsiniz. ” diyen Sayın Valimiz, konuşmalarının ardından Avrupa Şampiyonu olan sporcumuza hediye vererek, günün anısına fotoğraf çektirdi.


YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız