Güncel

"Yarın da yüzyüze bakacağız"

Zekeriya Özak, İYİ Parti Kocaeli heyeti ile Ankara'ya giderek Meral Akşener ile görüştü. Akşener'in İYİ Parti rozeti takması ile birlikte Özak resmen İYİ Parti'ye geçti.

16 Şubat 2022 Saat: 19:32
Yarın da yüzyüze bakacağız
"Yarın da yüzyüze bakacağız"

İYİ Parti İl Başkanı Şanbaz Yıldız, İYİ Parti İl Başkan Yardımcısı Adil Gülez ile birlikte Ankara’ya giden Zekeriya Özak, bugün İYİ Parti Grup Toplantısına katılarak İYİ Parti Kocaeli Heyeti ile birlikte Genel Başkan Meral Akşener’i dinledi. Ardından makama geçen heyet İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile sohbet etti. Ardından Akşener, Özak'a rozetini taktı. Zekeri Özak yaptığı açıklamada, "Değerli dostlarım; Bugün İYİ Parti Genel Başkanımız Sn. Meral Akşener’in bizzat rozet takarak onurlandırmasıyla İYİ Parti ailesine katılmış bulunuyorum. Bilindiği üzere 2004-2019 yılları arasında İzmit ve Kocaeli Büyükşehir Belediyelerinde meclis üyeliği, imar komisyon başkanlıkları, 2011-2019 yılları arasında da 8 yıl Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekilliği görevlerinde bulundum. Bu süreler içinde insanı merkeze alan bir anlayışla siyasi parti ayrımı yapmaksızın herkesin kalbine dokunmaya çalıştım.

"YARIN DA YÜZYÜZE BAKACAĞIZ"

Elimden geldiğince kentimize samimiyetle hizmet etmeye gayret ettim. Ülkemizin içinden geçtiği fırtınaları ve birçok hususu değerlendirerek 2020 yılında AK Parti’den resmen ayrıldım. Siyasetin ehliyet, liyakat esaslarına göre yapılmasına hep inandım. İYİ Parti’nin ülkemizin içinde bulunduğu sıkıntılı süreci aşacağına dair program ve politikalarını uzun zamandır takip ediyordum ve İYİ Parti’nin bir ferdi olmaya karar verdim. Mevlam bu kararı hayırlı eylesin. Buradan AK Parti’li kardeşlerime de seslenmek istiyorum: Sizlerle geçmişte yıllarca birlikte çalıştık, emek verdik. Ben sizlerin kardeşiyim, abisiyim ve öyle olmaya da devam edeceğim. Üzülenleri ve bana kızanları da anlayabiliyorum, onları da seviyorum. Biliniz ki İYİ Parti’de daha iyi hizmet edeceğimi düşündüğüm için buradayım. Siyasetten önce insan olduğumuzu ve yarın da yüzyüze bakacağımızı lütfen unutmayalım. Allah’a emanet olunuz. Selam, saygı ve dualarımla." ifadelerini kullandı

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız