Güncel

"Yarın neler olacağı bilinmez"

Liberal Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Tırpancı, TV 262’nin konuğu oldu. Başkan Tırpancı Millet İttifakına katılmak için yeşil ışık yaktı.

29 Ocak 2022 Saat: 12:42
Yarın neler olacağı bilinmez
"Yarın neler olacağı bilinmez"

Ata Baran SANCAR

Her hafta birbirinden farklı konu ve konuklarla TV 262 ekranlarında seyircisi ile buluşan Elif’le Kahve Molası’nın bu haftaki konuğu Liberal Demokrat Parti (LDP) Genel Başkan Gültekin Tırpancı oldu. Elif Serap Gürkan’ın moderatörlüğünde gerçekleşen programda Genel Başkan Tırpancı’ya birçok soru yöneltildi.

“YARIN NELER OLACAĞI BİLİNMEZ”

LDP Genel Başkanı Gültekin Tırpancı’ya yöneltilen “İttifak” sorusuna, “Sayın Erdoğan’a çok teşekkür ediyorum. Zira kendisi yönetim biçimi ile Sayın Kılıçdaroğlu’nun Millet İttifakını yaratmasını başlatacak olayların baş kahramanı olduğu için. Biliyorsunuz İYİ Parti’nin kurulmasına engel çıkartılmıştı. İYİ Parti’ye 15 tane milletvekili gönderip seçimlere katılmasına vesile olduğu için Kılıçdaroğlu’na teşekkür ediyorum. Eğer biz bir ittifak içerisinde yer alacaksak bunun Cumhur İttifakı olmayacağını söyleyebilirim. Yarın neler olacağı bilinmez. İnsan hakları, Özgürlükler, Laik Demokrasi, birey hakları, kuvvetler ayrılığı ve hukukun üstünlüğüne sahip çıkan bütün partilerle birlikte olabiliriz” şeklinde konuştu.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız