ali yıldırım sezer
sol
sağ2
sağ3

Güncel

Yavaş, "Artık yönetemiyorlar"

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile birlikte ‘Millet Buluşması Mitingi’ne katılmak üzere bugün Kocaeli’ye geldi

28 Nisan 2023 Saat: 18:33
Yavaş, Artık yönetemiyorlar
Yavaş, "Artık yönetemiyorlar"

14 Mayıs seçimleri öncesi Millet İttifakı’nın temsilcileri de seçim çalışmaları kapsamında şehir şehir gezerek vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş; bugün ‘Millet Buluşması Mitingi’ ile Kocaelili vatandaşlarla buluştu. Sekapark’ta bulunan Kocaeli Kongre Merkezi miting ve etkinlik alanında gerçekleşecek olan miting öncesi üst düzey güvenlik önlemleri alınırken, Kocaelili vatandaşlar miting alanına akın etti. Programa, CHP’nin Kocaeli Milletvekili adayları ile Millet İttifak’nın temsilcileri de katılım sağladı.

“LİYAKATSIZLIK, ENFLASYON ORTADA”

Programda ilk olarak konuşan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, “Nasıl 31 Mart’ta Ankara’ya bahar geldiyse 14 Mayıs’tan sonra tüm Türkiye’ye bahar gelecek. 31 Mart seçimlerinde Ankara’da seçimlere girdiğimizde benzer iftiralar sürekli yapıldı. Deli saçmalarına güleceğiz s Şidiki iktidar mesnupları aç yok diyorlar. Sadece Ankara'yı parsel parsel satanları görevden almışlardı. Ankara’yı peşkeş çektiler. Ankara’nın birçok köyünde hala su yoktu. İşi gücü bırakıp nereden hangi rant çıkardı dediler. Bu rantı bırakmak istemediler. Sonra iftiralar atmaya başladılar. Biz seçildik getirdik T.C. tabelasını söktükleri yere taktık. Çözüm sürecinde onları kaldırtanlar vardı. Biz seçilirsek PKK’lılar sayaç okuyacak dediler. Hiçbirisi olmuyor İstanbul seçimini gasp ettiler. Sonra İstanbul’da yedek kuvvetleri çıkardılar, İmralı’dan mektup getirip okuttular. Şimdi de İmralı’ya heyet gittiği söyleniyor. Liyakatsızlık ortada. Enflasyon ortada. Ülke mülteci dolmuş, Artık yönetemiyorlar.

‘KİMSEYLE GİZLİ PAZARLIĞIMIZ YOK’

Çamur atmaya devam etmeleri lazım tabii ki. Sosyal yardımları kesecek dediler, artırarak devam ettirdik. Açlık yok diyorlar, yoksulluk yok diyorlar. Soğan fiyatlarını eleştirenlere ‘soğan kafalı’ diyorlar. Ülkemizde Hakkari’deki insanın derdi de, Edirne’deki vatandaşın da derdi de pahalılık. Kimseyle gizli saklı pazarlığımız yok. İnşallah Millet İttifakı iş başına gelecek ve 14 Mayıs’tan sonra huzur bulacağız. Eğer iktidar değişmezse halk, ev sahibiyle dövüşmek zorunda kalacak. Kredi kartını nasıl ödeyeceğim diye düşünecek. Altı siyasi parti birleştiğine göre bu seçimi birleşe birleşe kazanacağız.Birinci turda bitireceğiz Kocaeli, söz mü? Azar işitmekten, fırça yemekten bıktık. Artık tatlı dilli bir Cumhurbaşkanına ihtiyacımız var” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız