ali yıldırım sezer
sol
sağ2
sağ3

Güncel

Yemin törenine değil musallaya hazırlanıyorum!

Yeniden Refah Partisi Kocaeli Milletvekili adaylarından Levent Gödek, kendisi için adaylıktan çekilen Mehmet Aras ile birlikte Tavşantepe Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi. Mehmet Aras burada yaptığı konuşmada "Bugün bana v

5 Mayıs 2023 Saat: 10:38
Yemin törenine değil musallaya hazırlanıyorum!
Yemin törenine değil musallaya hazırlanıyorum!

Geçtiğimiz günlerde Kandıra’ nın 96 muhtarını kahvaltıya toplayan genç milletvekili adayı Levent Gödek  ara vererek Kocaelinin diğer ilçelerinde çalışmalarını sürdürdü. Muhtarlar kahvaltısından bir saat sonra İzmit’ in en büyük mahallelerinden Bekirdere’ de seçim irtibat bürosu açan Gödek dün akşam da çalışmalarını İzmit’ in Tavşantepe mahallesinde sürdürdü. Safalı Köyü Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ni ziyaret eden Gödek’ e yine kendisi için adaylıktan çekilen Mehmet Aras eşlik etti. 

GENÇLER ADINA OY İSTİYORUM

Ziyarette vatandaşlar Gödek’ e destek sözü verdiler.  Gödek yaptığı konuşmada,  “Taassubun her türlüsüne karşıyım. Siyasi parti taassubuna da karşıyım. Ben gençler adına oy istiyorum. Temsilde adaletsizliğe uğrayan Kandıralılar adına oy istiyorum. Bir esnaf olarak esnafımız adına oy istiyorum. Bize destek olun, sözümüzü tutma imkânı verin" dedi.

YEMİN TÖRENİNDEN ÖNCE MUSALLAYA HAZIRLIK YAPMAK LAZIM

Son olarak söz alan Mehmet Aras, "Ben vicdanen rahatım, yetiştirdiğim onlarca sendikacı, siyasetçi var. Ben Kocaeli siyasetinin abisiyim. Türk sendikacılığının hocasıyım. Bugün bana verilen milletvekili koltuğunu torunum yaşında bir gence devrettim. Ben musallaya hazırlık yapıyorum. Yemin törenine değil. Koltuklarına yapışanlara duyurulur. Levent Kocaeli siyasetine armağanımdır" dedi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız