Güncel

Yeni üyeleri ile

Kocaeli Girişimci İş Adamları Derneği (KOGİAD), Başkan Aydın Burgul'un ev sahipliğinde gerçekleşen iftar ile bir araya geldi.

20 Mayıs 2019 Saat: 21:21
Yeni üyeleri ile
Yeni üyeleri ile

Feyza Bilge SERTEL

2018 Yılında ilimizin seçkin iş adamlarıyla yola çıkan Kocaeli Girişimci İş Adamları Derneği (KOGİAD) bugün Yuvam’da bulunan Kasır Kafe’de iftar ile bir araya geldi. KOGİAD Başkanı Aydın Burgul’un ev sahipliğinde gerçekleşen iftara çok sayıda iş adamları katılım sağladı. İftardan sonra yemek duasını Türk Diyanet Vakıf Sen Kocaeli Şube Başkanı Mehmet Ali Karadaşlı okudu. KOGİAD her geçen gün yeni üyeleri ile büyümektedir.

GÜCÜMÜZE GÜÇ KATIYORLAR

İş adamlarının bir araya geldiği iftarda konuşan KOGİAD Başkanı Aydın Burgul, ‘’İlk iftarımız oldu inşallah bundan sonra devam edeceğiz. Bu sıkıntıların çoğunu inşallah atlatacağız, devletimiz bu sıkıntıları aşacağına inanıyorum. KOGİAD ailemize her geçen gün yeni üye arkadaşlarımız aramıza katılıyor, gücümüze güç katıyorlar. Beraber çok güzel, devletimize hayırlı işler yapacağımıza inanıyorum’’ifadelerini kullandı.

ÇOK MUTLU OLDUM

Kaçmaçlar Derneği Genel Başkanı Erdem Gökçe ‘’KOGİAD ailesinin vermiş olduğu iftara bizi de davet ettiler çok mutlu oldum inşallah daha güzel günlere devam ederiz’’ dedi.

 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız