Güncel

Yeni yol ve kaldırımlarıyla Plajyolu estetik belediyecilikle buluşuyor

İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Cumhuriyet Mahallesi Sahilyolu Sokak’ta yeni asfalt çalışmasının ardından, kaldırım yenileme çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor

30 Aralık 2022 Saat: 17:06
Yeni yol ve kaldırımlarıyla Plajyolu estetik belediyecilikle buluşuyor
Yeni yol ve kaldırımlarıyla Plajyolu estetik belediyecilikle buluşuyor

İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, kentin her bir noktasında vatandaşlara daha konforlu ve güvenli alanlar yaratmak adına büyük bir özveri ile çalışmaya devam ediyor. Zamanla deforme olan ve vatandaşlar için tehlike arz eden bozuk yol ve kaldırımları yenileyen ekipler, Cumhuriyet Mahallesi Sahilyolu Sokak’ta kaldırım yenileme çalışmalarını sürdürüyor.

 

650 METRE UZUNLUĞUNDA

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından önce asfalt çalışmasıyla yollar yenilenirken ardından mevcut kaldırımların söküm işlemleri tamamlandı. Baskı beton kaldırım yenileme çalışmalarına başlayan ekipler 650 metre uzunluğunda ve 2 metre genişliğinde çift taraflı kaldırım için 390 metreküp beton kullanılacak. Kısa sürede tamamlanması planlanan çalışmaların ardından bölge sakinlerine modern, konforlu ve güvenli yolları sunulacak.

 

IŞIL IŞIL OLACAK

Yenilenen asfalt yol ve kaldırım çalışmalarının yanı sıra bölgede yapılacak olan aydınlatma çalışmalarıyla bölge ışıl ışıl bir görünüme kavuşacak. Kentin dört bir yanında prestijli cadde ve sokaklarla İzmit’i estetik belediyecilikle buluşturmaya devam eden İzmit Belediyesi, 2023 yılında da modern ve prestijli caddelerini kentin dört bir yanına taşımayı hedefliyor.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız