Güncel

Yerinde inceledi

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet ve Kiptaş Genel Müdürü Ali Kurt, Akpınar Arızlı mevkiinde yapılan Kiptaş İzmit Çınar Evler projesinin şantiyesini inceledi. Kış şartlarına rağmen planlanandan hızlı ilerleyen konutla

14 Nisan 2021 Saat: 18:56
Yerinde inceledi
Yerinde inceledi

İzmit’te depreme dayanıklı 143 ev inşaa ediliyor. Fiyatları, 27 bin 405 TL peşin, 120 ay vadeli aylık 2 bin 510 TL olarak belirlenen konutlar için 22 Ocak Cuma günü İstanbul’da kura çekimi gerçekleşmişti. İBB iştiraki KİPTAŞ tarafından Arızlı Akpınar’da yapımı devam eden konutları İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ve KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt yerinde inceledi.

GÖRDÜĞÜMÜZ TABLO SEVİNDİRİCİ

Kaba inşaatı biten daireleri gezdikten sonra Kurt’la birlikte açıklamalarda bulunan Hürriyet, “Projemizin ne aşamada olduğunu kontrol etmek için genel müdürümüzle birlikte şantiyemizi gezmek istedik. Gördüğümüz tablo bizim adımıza çok sevindirici oldu. Çok kısa süre önce başladığımız, yoğun kar yağışına, çalışmaların kesintiye uğramasına rağmen, buradaki çalışma arkadaşlarımız yoğun çalışmaları inşaat seviyesini ciddi noktalara ulaştırdı” dedi.

İZMİT ADINA İMAMOĞLU’NA TEŞEKKÜR EDİYORUM

Sözlerini sürdüren Hürriyet, “Tahminimizden çok daha önce konutların tamamlanıp hak sahiplerine teslim edileceği umudunu verdi. Projenin genel hatlarının ortaya çıktığını görebiliyoruz. Nitelikli bir tasarımın ortaya çıktığı da görülüyor. Bu anlamda genel müdürümüze, çalışma arkadaşlarımıza, İzmit adına İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu’nun buraya verdiği önem için teşekkürlerimi iletiyorum” dedi.

TESLİM TARİHİNİ ÖNE ÇEKMEK İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Hürriyet’in ardından konuşan Kiptaş Genel Müdürü Ali Kurt, “Ocak ayının başında temelimizi atmıştık. Yaklaşık 4 ay geçti. Bu 4 ayın 1 ayını kötü hava şartları nedeniyle şantiyemizde çalışma olmadan geçirdik. Normal iş planımıza göre Haziran 2022’de konutları teslim etmeyi planlıyorduk. Bu süreyi öne çekmek için özellikle yüklenici firmamız çok özverili bir şekilde çalışıyor. İzmit Belediyesi de bu süreçte bürokratik işlemlerde ön açıcı davranışlarından dolayı teşekkür ediyorum. Örnek olarak gösterdiğimiz bir projeyi hayata geçiyoruz. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile de alt yapı bağlantıları noktasında bir süreç yönetiyoruz.

YAZ ORTASINDA ÖRNEK DAİREMİZİ GÖSTERECEĞİZ

“Tüm dairelerimiz satıldı” diyen Kurt, “Gayet güzel bir şekilde ilerliyoruz. Hava şartlarının da düzelmesiyle birlikte şantiyemiz daha hızlı ilerleyecektir. Şu an işimizin fiziki ilerlemesi yüzde 14 seviyesinde. 2 bloğumuzun kaba inşaatı bitti. 1 bloğumuzun kapa inşaatın da büyük ilerleme var. 4’üncü bloğumuzda temeli dökülmeye başladı. Yazın ortasında tüm kaba inşaatlarımızı bitirmiş, örnek bir dairemizi gösterebilecek hale geleceğiz” dedi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız