koto 30
HATİPOĞLU
123
ORHAN BOZKURT 2

Güncel

Yıldızlı: Kocaeli’yi depreme hazırlayacağız!

CHP Kocaeli Milletvekili Aday Adayı Harun Yıldızlı, Gölcük İlçe Başkanlığında partililerle bir araya geldi

26 Mart 2023 Saat: 18:10
Yıldızlı: Kocaeli’yi depreme hazırlayacağız!
Yıldızlı: Kocaeli’yi depreme hazırlayacağız!

CHP Kocaeli Milletvekili Aday Adayı Özgür Harun Yıldızlı, Gölcük İlçe Başkanlığını ziyaret etti. Yıldızlı’yı ziyarette, aday adaylığı süreciyle ilgili bilgilendirmelerde bulundu. CHP Gölcük İlçe Başkanı Fikret Gürel, Yıldızlı ile ilgili, “Önceki dönem il başkanımız Özgür Harun Yıldızlı bizleri temsil eden örgütümüzün başındaydı. İnanıyorum ki milletvekili aday listesinde de iyi bir sıralamaya girecek ve bizleri Ankara’da da temsil edecek. Çıkmış olduğu bu yolda kendisine başarılar diliyorum” dedi.

İNŞALLAH ZİNCİRİ KIRACAĞIZ

Ziyarette konuşan CHP Kocaeli Milletvekili Aday Adayı Harun Yıldızlı, “Sağ olsun tüm ilçe başkanlarım ve il yöneticilerim başkan olmam noktasında çok kıymetli destek verdiler. Hala bu desteklerini sürdürüyorlar. CHP Kocaeli’de 1987’den beri hiçbir örgüt yöneticisi ve başkanı TBMM’ye gidemedi. Biz inşallah bu zincirleri kıracağız. Tabi ki biz iktidar diye, değişim diye yola çıktık. Yaklaşık 40 ay önce iktidar olmak istiyoruz deyip il başkanlığına aday olduk. Hem yerelde hem genelde Cumhuriyet Halk Partisi’ni iktidar yapacağız demiştik. O zaman bunu söylediğimizde bütün arkadaşlar bu çocuk ne içmiş de gelmiş diyorlar. Bugün geldiğimiz noktada genelde Cumhuriyet Halk Partisi iktidarın eşiğindedir. Kocaeli’de de iktidar olacağız. Buna inanmak lazım.

KOCAELİ’Yİ DEPREME HAZIRLAYALIM

Kocaeli’nin problemlerini en iyi bilen bizleriz. Devamlı sokakta olduk, sokakta siyaset yaptık. Vekil seçildiğimiz takdirde Kocaeli’nin sorunlarının ivedilikle çözümü noktasında öncü olacağım. Kocaeli’yi öncelikle depreme hazırlayalım. En önemli yapmamız gereken Kocaeli’yi depreme hazırlamaktır. Burada kim seçilirse seçilsin biz iktidara geldiğimiz taktirde Kocaeli’yi buna hazırlamamız gerekiyor. En önemli gündem maddesi budur. Bir de tabi ki bunun dışında Kocaeli’de ve Türkiye’de ebeveynlerin çocuklarına gıda alma problemi çok ciddi safhadadır. Bizim iktidarımızda sayın genel başkanımızın dediği gibi hiçbir çocuk yatağa aç girmeyecek.

ÖRGÜT EMEKÇİLERİ TEMSİL EDİLMELİ

Biz, bu örgütün emekçisiyiz. Örgüt emekçilerinin mutlaka ve mutlaka yöneticilerinin mecliste temsil edilmesi gerekiyor. Bu değişimi bizle birlikte kıracağız. Bundan sonraki il gençlik kolları başkanlığı yapmış arkadaşlarımız bile Kocaeli il başkanı olabilir. Oradan da yürüyebilir. Bizler, onların önünü açacak değişimi sağlamak için bu yola çıktık. Hepinize teşekkür ediyorum.”

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız