Güncel

Yıllara Meydan Okuyan Dostluklar: Yaşar Yinelek Geleneği Bozmadı

İş dünyasının önde gelen isimlerinden Yaşar Yinelek, geleneksel iftar davetini bu yıl da düzenleyerek dostlarını bir araya getirdi. Samimi atmosferde geçen bu özel buluşmada, protokol ve tanınmış simalar bir araya geldi

18 Mart 2024 Saat: 14:47
Yıllara Meydan Okuyan Dostluklar: Yaşar Yinelek Geleneği Bozmadı
Yıllara Meydan Okuyan Dostluklar: Yaşar Yinelek Geleneği Bozmadı

İş adamı Yaşar Yinelek'in şirketi Yin Yapı, Ramazan ayının gelmesiyle birlikte geleneksel iftar programını bu yıl da düzenledi. Yaşar Yinelek, oğlu Sefa Yinelek, kızı Neşe Yinelek Öztonga ve damadı Ömer Öztonga'nın ev sahipliğinde düzenlediği geleneksel iftar yemeğinde, Vali Yardımcısı Mustafa Ünlüsoy, eski milletvekili Hikmet Erenkaya, emekli albaylar Osman Arslan ve Rahmi Tüfekçi, Hakim Mesut Erbaş, Prof. Dr. Cumhur Kesemenli, İzmit Makine sahibi Sami Durmuşoğlu, Kullar 4 Nolu Kamyoncular Kooperatifi Başkanı İsmail Özkar, Başiskele Belediye Başkan yardımcısı Ömer Soydal, Kocaeli Gazeteciler Cemiyet Başkanı Cemal Kaplan, Duayen Gazetecilerden Erdal Sertel ve Murat Yoldaş, eski İl Özel İdare Müdürü Kenan Kılıç, Alikahya eski Belediye Başkanı İhsan Sarıca, Liman-İş Sendikası eski Şube Başkanı Sadettin Acar, Kabaoğlu Muhtarı Ali Akbaş, Emlakçılar Odası eski Başkanı Ahmet Pekin ve çok sayıda kişi bir araya geldi.

ÇALIŞANLARINI UNUTMADI

Yaşar Yinelek, konuklarıyla yakından ilgilenerek masaları tek tek dolaştı ve samimi sohbetler gerçekleştirdi. Gösterdiği örnek ev sahipliğiyle dikkat çeken Yinelek, bir süre sonra aynı iftarı çalışanları ve aileleri için de düzenleyeceğini belirtti. Bu yılda gerçekleşen iftar buluşması, dostluk ve dayanışmanın güçlü bir simgesi olarak anıldı.

HABER: FUNDA KOLUTEK

 

 

 

 

 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız