Spor

Yönetim toplandı. Hoca adı çıkmadı!

Kocaelispor’un yeni yönetimi Başkan Engin Koyun nezaretinde ilk toplantısını gerçekleştirdi. Teknik Direktör önerilerinin masaya yatırıldığı toplantıda liste epey uzundu

7 Haziran 2023 Saat: 22:01
Yönetim toplandı. Hoca adı çıkmadı!
Yönetim toplandı. Hoca adı çıkmadı!

Kocaelispor Kulübü Başkanı Engin Koyun ve yönetimi kongrenin ardından ilk toplantısını Kocaelispor Brunga Tesisleri’nde gerçleştirdi. Teknik Direktör önerilerinin masaya yatırıldığı toplantıda çok sayıda isim sunuldu ve tartışıldı. Ancak net bir isim çıkmadı.

O HOCALAR DA DEĞERLENDİRİLDİ

İlk toplantıda teknik direktör önerilerini değerlendirmek üzere yeni bir komisyon kuruldu. Adı Kocaelispor’la gündeme gelen teknik direktörler Hikmet Karaman, Ertuğrul Sağlam ve Recep Uçar'ında yer aldığı bir çok isim değerlendirildi. Yeşil siyahlı yönetim henüz hiçbir antrenörle görüşme gerçekleştirmedi. Önümüzdeki bir haftalık süreçte görüşmelerin başlayacağı ve sonuca bağlanacağı öğrenildi.

ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA SONUCA BAĞLANACAK

Kocaelispor Başkanı Engin Koyun toplantının ardından kısa bir değerlendirmede bulundu. Koyun “ Görev dağılımını bir sonraki toplantımızda gerçekleştireceğiz. Hoca adaylarımızı tartıştık. Kulübümüze en uygun isimlerle görüşmek için komisyon oluşturduk. Önümüzdeki haftaya kadar sonuca bağlanacak.

YÖNETİMİMİZ BU KONUDA TECRÜBE SAHİBİ

Transferler için de acele etmeyeceğiz. Yönetim kurulumuzu bu konuda epey tecrübe sahibi. Kamp programımızı hocamızı belirledikten sonra şekillendireceğiz. Genel altyapı ve sponsorlarla ilgili de fikir alışverişinde bulunduk. Hedefimiz bu sene en az Play-Off hedefinde bir takım oluşturmak. Eğer şampiyonluğu zorlarsak devre arasında o hedef doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürürüz” dedi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız