Güncel

YRP’de yeni il başkanı belli oldu

Mehmet Aras sonrası Yeniden Refah Partisi (YRP) Kocaeli İl Başkanlığı görevine atanan isim Ali Taştan oldu. Taştan daha önce YRP Darıca İlçe Başkanı olarak görev yapıyordu.

18 Ocak 2023 Saat: 17:14
YRP’de yeni il başkanı belli oldu
YRP’de yeni il başkanı belli oldu

GENEL MERKEZE GİTTİ, GÖREVİ ALDI

YRP Genel Başkanı Fatih Erbakan’ın kendisini başkentte görmesini istemesi üzerine görevinden istifa ettiğini açıklayan YRP Kocaeli İl Başkanı Mehmet Aras’tan boşalan il başkanlığı görevine Ali Taştan atandı. 4 Aralık’ta yapılan temayül yoklaması sonrası genel merkezce yapılan incelemeler sonucunda Ali Taştan ismi üzerinde karar kılınırken Taştan’ın, YRP Genel Merkezi’ne giderek YRP Genel Başkanı Fatih Erbakan’dan görevi aldığı açıklandı. Yeni YRP Kocaeli İl Başkanı Ali Taştan görevi alırken geçmiş dönem İl Başkanı Mehmet Aras da yanında yer aldı.

DAHA ÖNCE İL YÖNETİMİNDEYDİ

1 yılı aşkın süredir YRP Darıca İlçe Başkanlığı görevini yürüten Mehmet Taştan, ilçe başkanlığı öncesinde de YRP Kocaeli İl Yönetim Kurulu’nda yer alıyordu. Darıca’da yaşayan evli, 3 çocukla birlikte 3 de torun sahibi olan 60 yaşındaki Ali Taştan emekli öğretmen. Gebze Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde görev yapan Taştan daha sonra Gebze Belediyesi’nde görev yaptı. Yeni İl Başkanı Taştan, önümüzdeki süreçte yapacağı çalışmalara dair planlamasını kente döndükten sonra yapacağı öğrenildi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız