Güncel

YRP Kocaeli’de istifalar gelmeye başladı

Cumhur İttifakı’na katılma kararı sonrası Yeniden Refah Partisi (YRP) Kocaeli İl Teşkilatları’ndan isimler istifa ettiklerini açıkladı

25 Mart 2023 Saat: 17:52
YRP Kocaeli’de istifalar gelmeye başladı
YRP Kocaeli’de istifalar gelmeye başladı

İlk olarak Cumhur İttifakı’nda yer almayacaklarını ve Cumhurbaşkanı adaylarının Genel Başkanları Fatih Erbakan olduğunu ilan eden YRP’de karar değişti. Geçtiğimiz gün önce Cumhur İttifakı paydaşları AK Parti, MHP ve BBP temsilcileri ile YRP yönetiminden isimler bir araya gelerek YRP’nin ittifaka katıldığını açıkladı. Yaşanan bu gelişme ile birlikte Cumhur İttifakı’nın dördüncü partisi olan YRP’de, karara tepki gösteren teşkilat mensupları istifalarını açıkladı. Kocaeli teşkilatından YRP Kocaeli Kurucu İl Yönetim Kurulu Üyeleri Bayram Kır ve Turan Pankaduz alınan karar nedeniyle hem partiden hem de görevlerinde istifa ettiklerini açıklayan isimler oldu.

SİZLERE YAZIKLAR OLSUN

Ortak metinle istifa eden Kır ve Pankaduz, metinde şu ifadelere yer verdi: “Son siyasi gelişmeler neticesinde yıllarca özverili bir şekilde maddi ve manevi olarak çalıştığım Yeniden Refah Partisi ve Kocaeli İl Yönetim Kurulu üyeliklerinden istifa ettiğimi kamuoyuna duyuruyorum. Bu Ramazan günü bu güzel insanları üzdünüz ya, size yazıklar olsun. Hiç kusura bakmayın. Aklımı kiraya vermemekle birlikte, batmakta olan bu Titanik gemisine binmemek ve günahlara da ortak olmamak için ben yokum. Hakkımı da sizlere kesinlikle helal etmiyorum. Huzuru mahşerde yirmi tırnağım yakanızdadır! Bu saatten sonra benim için siyaset hayatı bitmiştir.”

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız