koto 30
HATİPOĞLU
123
ORHAN BOZKURT 2

Güncel

Yüksek hizmet kalitesiyle

2005 Yılında kurulan Malkoç Seyahat Turizm ve Tatilyapalım.com her sezon gezmeyi sevenlerin yeni adresi oldu.

6 Nisan 2019 Saat: 16:30
Yüksek hizmet kalitesiyle
Yüksek hizmet kalitesiyle

2005 Yılında kurulan Malkoç Seyahat Turizm İnş. San. Tic. Ltd. Şti. bulunduğu konumda personel ve öğrenci taşımacılığında birçok ilklere imza atmıştır. Zamanla büyüyen Malkoç Turizm 2012 yılında 883 TÜRSAB belge numarası ile Accept Tour Travel’ı bünyesine katmıştır. Yurt içi ve yurtdışı turizmde bireysel hizmetlerden kitle turizmine kadar tüm ürün çeşitleri ile hizmet vermektedir.

 

Geliştirdiği hizmet kalitesini ‘’Tatilyapalım.com’’ web portalı ile hizmete sundu, yazın gelmesiyle beraber maksimum hizmetleriyle tatil yapmak isteyenlerin yeni adresi oldu. Teknolojik altyapısına, kendi geliştirdiği PRO GEZ yazılım sistemini dahil ederek müşterilerine hız, kolay kullanım ve güvenli alış-veriş imkanları sağlamaktadır.

 

Birçok geziyi içinde barındıran Malkoç Turizm ve Tatilyapalım.com her sezon gezmeyi sevenlerin yeni adresi oldu, gezdirdiği yerleri, kültürleri kendi rehberleriyle beraber profesyonelce vatandaşa aktarıyorlar. Tüm hizmetleri vatandaşların rahatça, ailece veya bireysel olarak gezmesine yardımcı oluyorlar. Kendi yol araçları olan 239 ML KÇ 65 52 plakalı araçlarda yolculuk sırasında hizmeti ve rahatlığı en üst seviyeye taşıyorlar.

 

2005 yılından buraya kadar güvenilir bir şekilde hizmet veren Malkoç Turizm, bugüne birçok yeniliklere öncülük ederek ve değişimlerin uygulayıcısı olmak için yola devam ediyor. Modern filosu, deneyimli personelleri, üstün hizmet ve kalite anlayışıyla iş dünyasının önde gelen temsilcileri tarafından tercih ediliyor.

 

Sektörde ilklere imza atan, müşteri memnuniyeti odaklı hizmet sunan, ilerleyen teknoloji ile birlikte sürekli gelişmeye devam ediyor. Tatilyapalım.com değerli müşterilerine konuk memnuniyetini üst düzeye çıkararak ve daha iyi çaba göstererek hizmet etmektedir.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız