Güncel

Zafer Mutlu: Başiskele bir 5 sene daha belde gibi yönetilemez

Saadet Partisi Başiskele Belediye Başkan adayı Avukat Zafer Mutlu, “15 yıldır bir belde gibi yönetilen Başiskele ilçemizin, artık hak ettiği yere gelmesi lazım. Böylesine güzel ve gelişmeye açık bir ilçenin bir belde gibi yönetilmesine

15 Mart 2024 Saat: 16:02
Zafer Mutlu: Başiskele bir 5 sene daha belde gibi yönetilemez
Zafer Mutlu: Başiskele bir 5 sene daha belde gibi yönetilemez

Saadet Partisi Başiskele Belediye Başkan adayı Avukat Zafer Mutlu gazetemize bir ziyarette bulunarak çalışmaları hakkında bilgi verdi. Seçim çalışmalarının oldukça verimli bir şekilde devam ettiğini belirten Mutlu, “Başiskele biz yönetime geldiğimizde hak ettiği değeri mutlak alacak” dedi. İlçenin 15 yıldır hak ettiği yönetim şekline kavuşmadığını belirten Mutlu, ‘‘Başiskele şehrimizin gözbebeği ilçemiz ancak 15 yıl boyunca belde gibi yönetildi. İlçe merkezi oluşturulmadı, alternatif ulaşım yolları oluşturulmadı, turizm potansiyeli açığa çıkarılmadı. Birkaç işletmecinin çabasına bırakıldı, gücüne göre müteahhide istediği imar alanı açıldı. İlçenin doğal güzelliğine ihanet edildi.” dedi.

BAZI MAHALLELERİMİZ CAN ÇEKİŞİYOR

Sözlerine devam eden Mutlu, ‘’Ulaşım her geçen gün kaosa doğru gidiyor. Bazı mahallelerimiz sanayi dibinde adeta can çekişiyor. Milletimiz bu gidişe 31 Mart’ta son verecek inşallah. İlçemize sahip çıkacak ve liyakatsiz ellerden hep birlikte kurtaracağız. 31 Mart akşamı belediyenin önünde toplanacağız. Hep birlikte çoktan hak ettiğimiz belediye başkanlığını Allah’ın izniyle hep beraber kutlayacağız.” şeklinde konuştu.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız