Güncel

Zeki Canşi başvuruyu yaptı

AK Parti’de başvuru süresi uzatıldı. Buna rağmen yoğunluk azalmadı. Milletvekili aday adaylığı evraklarını teslim etmek için partiye gelen isimlerden biri de AK Parti Kocaeli İl Başkan Yardımcısı Zeki Canşi oldu

16 Mart 2023 Saat: 16:32
Zeki Canşi başvuruyu yaptı
Zeki Canşi başvuruyu yaptı

14 Mayıs'ta gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde AK Parti'de 13 Mart Pazartesi günü itibarı ile milletvekili aday adaylığı seçimleri başlamıştı. 2 günde 60'tan fazla milletvekili aday adayının başvurusunu tamamladığı AK Parti'de AK Parti Kocaeli İl Başkan Yardımcısı Zeki Canşi de aday adayı olmak için bugün il binasına geldi.

BİR YOLA ÇIKTIK

Kocaeli İl Başkan Yardımcısı Zeki Canşi bugün il binasında milletvekilliği aday adaylığına başvurdu. Evraklarını teslim eden Canşi şu açıklamayı yaptı: “Malumununuz bir yola çıktık. Bu yol ince uzun bir yol. AK Parti kuruduğundan bu yana hizmetleri kesintisiz devam ettirdik. Masa başı dizayn edilen bir siyasi hareket değil bu AK Parti siyasi hareketi vatandaşın beklentisi doğrultusunda şekillenmişti. Bu hareketin içinde olmak benim için önem arz etmektedir.

MİLLETE HİZMET NOKTASINDA AÇILDI

6 yıl dernek başkanlığı yaptım. Bu sırada kısa sürede 28 Şubatların ceberut yapısı ülkemize kara basan gibi çöktü daha sonra Marmara depremi meydana geldi. Refah partisine kapatma davası açıldı ihtiyaca binaen açılan AK Parti millete hizmet noktasında açıldı. İktidar olduktan sonra birçok konuda dönüşüm yaşandı. AK Parti iktidarının bu önümüzdeki süreçte de halka hizmet hakka hizmet düsturu ile devam etmesi ihtiyaçtır.

DAVAMIZI SATMADIK

Bizim sevdamız koltuk makam mevkii değil halka ve hakka hizmet sevdasıdır geldiğimiz noktada külfette ve temsilde adalet şarttır. Bunun için de emanet, sadakat, ehliyet ve liyakata ihtiyaç vardır. Yoksa başarılı olmak beklenemez. Biz bu konuda 20 yılı aşkın yaptığımız hizmetler çerçevesinde yalpalanmadık davamızı satmadık. Kocaeli bir batı kenti olmasına rağmen göç alan bir bölge. Bu bölgelerin burada temsiliyeti de istenmesi doğaldır burada temsiliyet noktasında gereken ihtiyaca cevap verebilecek bir konumdayız.”

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız