koto 30
HATİPOĞLU
123
ORHAN BOZKURT 2

Güncel

Zeray’dan büyüleyici bir proje daha: Zeray Miracle Garden

Geliştirdiği projeler ile ulusal ve uluslararası gayrimenkul sektöründe ses getiren projelere imza atan Zeray, Türk ekonomisinin amiral gemisi eşsiz lokasyon olarak tanımladığı Kocaeli’ndeki projelerine bir yenisini daha ekliyor

7 Haziran 2023 Saat: 19:34
Zeray’dan büyüleyici bir proje daha: Zeray Miracle Garden
Zeray’dan büyüleyici bir proje daha: Zeray Miracle Garden

Kocaeli’nin vizyonunu da simgeliyoruz diyen Zeray satışa sunduğu son projesi Zeray Miracle Garden, doğaya dokunan muhteşem konumu ve peyzajını da ön plana çıkararak. Az katlı, özgün mimarisi ve sosyal alanları ile yine bölgede fark oluşturacak.

17.510 metrekare alan üzerine inşa edilecek ve 256 üniteden oluşan Zeray Miracle Garden lansmana özel avantajlarla görücüye çıktı. İç mimarisi özel olarak ele alınan projede yer alan kapalı havuz, fitness, hamam, sauna, buhar odası gibi fonksiyonlar sayesinde Miracle Garden, tüm yaşamsal olanakları kendi içinde sağlayabilen, mahremiyet ve güvenliği üst düzeyde tutan özel bir proje olarak fark yaratıyor. Şehrin kalbinde, büyüleyici bir yaşam vaadi ile hayata geçirilen Miracle Garden, ormanın ortasında rengârenk peyzaj alanları, şelaleleri, yürüyüş ve bisiklet yollarıyla, benzersiz dinlenme ve keyif alanları da sunuyor. Pek çok ayrıcalığın yer aldığı projede açık hava spor alanlarının yanı sıra her detayı özenle düşünülmüş sosyal alanlarda, dileyenler yeni bir hobiyi deneyimlerken, dileyenler tutkularını sevdikleri ile birlikte yaşama şansını buluyor.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız