Güncel

ZİHİNLERİ EMDİLER

15 Temmuz Demokrasi nöbeti için Milli İrade Meydanı’nda toplanıldı. Programa katılım gösteren Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, ‘’Sinsice devletimizin içine sızdılar, iki yüzlüler’’ dedi.

15 Temmuz 2019 Saat: 22:08
ZİHİNLERİ EMDİLER
ZİHİNLERİ EMDİLER

15 Temmuz hain darbe kalkışmasına tepki olarak demokrasi nöbeti tutuldu. 15 Temmuz’u 16 Temmuz’a bağlayan geceye kadar sürecek olan nöbet için Milli İrade Meydanı’nda toplanıldı. Programa katılım gösteren Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, ’Bu bir vatan nöbetidir. Hiçbir millet bizim milletimiz kadar başarılı olmamıştır. Milletimizin defalarca üzerine oynanarak bu coğrafyadan atılmaya çalışıldı. Bir sürü düşman tarafından sayısız komploya maruz kaldı. Her seferinde bu aziz milletin kahraman evlatları göğsünü siper etti’’ dedi.

 

 

‘’Evet bu bir dünya nöbetidir’’şeklinde konuşmasına devam eden Büyükakın, ‘’Coğrafyamızda her daim barış, huzur kardeşlik var olmuştur. 15 Temmuz tarihi hafızalardan asla çıkmaması gereken bir tarihtir. 3 yıl bu önce üzerimizde çok oyunlar oynandı, sinsice yıllarca devletimizin içine sızdılar, ikiyüzlü davrandılar, bu milletin evlatlarının zihinleri emdiler. 3 yıl önce bugün hain bir kalkışma ile, milletimize kast ettiler. Gözlerini kan bürümüştü ama bu milletin evlatları 15 Temmuz’da hain darbe girişine siper etmekten uzak kalmadı’’ Aziz milletimizin kahraman evlatları sayesinde 251 vatan evlatlarımızın sayesinde bu milletin evlatları sayesinde bu alanda toplanmış bulunuyoruz. O kötü günü bir kez daha hatırlıyoruz. O gece 10’dan itibaren Kocaeli’nin evlatları korkusuz bir şekilde vatan nöbetine koştu. Allah’ım o günü bir daha göstermesin’’ dedi.

 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız