Güncel

ZORLU VİRAJI GEÇTİK

Kocaelispor sezonun 22.haftasında Serik Belediyespor’u Cem Ekinci’nin ilk yarıda kaydettiği golle deplasmanda 1-0 yenerek puanını 48’e yükseltti ve liderliğini sürdürdü

29 Ocak 2023 Saat: 16:21
ZORLU VİRAJI GEÇTİK
ZORLU VİRAJI GEÇTİK

CEM EKİNCİ KİLİDİ AÇTI

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta lider Kocaelispor sezonun 22.haftasında grubun zorlu ekiplerinden Serik Belediyespor’a konuk oldu. Temsilcimiz mücadeleye tutuk başlasa da Cem Ekinci’nin 19.dakikada attığı aşırtma golüyle öne geçti. 42.dakikada Okan Eken gördüğü sarı kartla Sarıyer maçı öncesi cezalı duruma düştü. Yeşil siyahlılarımız skoru korumaya başardı ve soyunma odasına üstün taraf olarak girdi.

FARKI AÇAMADIK

İkinci yarıda Emre Nefiz’in yerine Beykan Şimşek girdi. Bu değişiklikle ileri bölgede hareketliliği arttırmak isteyen temsilcimiz gol üretmekte zorlandı. 65’te Kubilay, Cihat’ın yerine oyuna girdi. Yine de Kocaelispor farkı arttıramadı. Maçın son bölümlerinde Alihan Kubalas, Mertan Caner ve Mehmet Sak oyuna girdi. Karşılaşmanın sonuna 5 dakika ilave edildi. Karşılaşmadan başka gol sesi çıkmadı ve temsilcimiz İsmail Ogan Stadı’ndan tek gollü galibiyetle ayrılarak puanını 48’e yükseltti ve liderliğini sürdürdü.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız