koto 30
ali yıldırım sezer
koto bayram 1
ORHAN BOZKURT 2
sağ4

Teknoloji

''Acılarını paylaşacağım''

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Elazığ ve Malatya'da yaşanan acıyı paylaşmak ve çalışmalara nasıl katkı sunulabileceğini yerinde incelemek üzere deprem bölgesine gidiyor

27 Ocak 2020 Saat: 00:45
Acılarını paylaşacağım
''Acılarını paylaşacağım''

Elazığ'ın Sivrice ilçesinde meydana gelen deprem sonrasında, yaşanan büyük acıyı paylaşmak ve deprem afetini en acı şekilde yaşayan bir ilçenin belediye başkanı olarak, yapılan çalışmalara nasıl katkı sunulabileceğini yerinde incelemek üzere, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer Elazığ’a gidiyor. AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen ve meclis üyelerinin de eşlik edeceği Başkan Sezer, 27 Ocak Pazartesi günü (yarın) sabah 09.00'da kalkacak uçakla Malatya'ya gidecek ve oradan da Elazığ’a geçecek.

ACILARI PAYLAŞMAK İÇİN BÖLGEYE GİDİYORUM

“Deprem gerçeğini en ağır şekilde yaşamış ve önemli tecrübeler edinmiş kentin insanlarıyız” diyen Başkan Sezer ayrıca; “Elazığ ve Malatya’da yaşayan vatandaşlarımızın acısını en derinden paylaşıyoruz. Devletimiz, deprem afeti sonrasında çok hızlı bir şekilde reaksiyon göstererek, planlı programlı ve koordineli bir şekilde müdahalede bulundu. Deprem bölgesinin durumu da, devletin en üst düzey yetkilileri tarafından incelendi. Sayın Cumhurbaşkanımız ve bakanlarımız süratle afet bölgesine giderek vatandaşlarınızın yanında yer aldılar. Biz de vatandaşlarımızın acısını paylaşmak, hem de bölgede devam eden çalışmalara Gölcük Belediyesi olarak nasıl katkı sunabileceğimizi bizzat yerinde görmek için yarın Malatya ve Elazığ’a gidip, incelemelerde bulunacağım” dedi.

YARDIM KAMPANYASINA GÖLCÜKLÜLERDEN BÜYÜK DESTEK

Başkan Sezer ayrıca, “Hemşehrilerimizden gelen yoğun talepler ve AFAD Kocaeli İl Müdürlüğü’nün bildirdiği ihtiyaç talebi doğrultusunda, Gölcük Belediye’nin Kızılay Gölcük Şubesi ile birlikte yardım kampanyası başlattık. Yardım kampanyamız çarşamba günü 17.30’a kadar devam edecek. Kampanyaya çok yoğun bir ilgi var. Hemşehrilerime hassasiyetleri için yürekten teşekkür ediyorum. Gölcük her zaman olduğu gibi kendine yakışanı yapacaktır” şeklinde konuştu.

YARDIM KAMPANYASI ÇARŞAMBA GÜNÜ SAAT 17.30’A KADAR SÜRECEK

17 Ağustos’ta deprem acısını yaşamış Gölcüklüler, kuru gıda, hijyen malzemesi, ısıtıcı, battaniye, kışlık giysi ve benzeri ihtiyaç malzemeleri ile yardım kampanyasına katıldılar. Kampanyaya katılmak isteyen Gölcüklüler, Gölcük Belediyesi Meclis Toplantı Salonu Girişine akşam saatlerinde de belediye zabıta noktasına yardımlarını bırakabilirler.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız