Güncel

AK Parti Kocaeli Teşkilatı’nın yeni il başkanı belirlendi

AK Parti Kocaeli Teşkilatı’nın yeni il başkanı belli oldu

1 Mart 2023 Saat: 18:22
AK Parti Kocaeli Teşkilatı’nın yeni il başkanı belirlendi
AK Parti Kocaeli Teşkilatı’nın yeni il başkanı belirlendi

AK Parti’de Mehmet Ellibeş’in milletvekili adaylığı için il başkanlığı görevinden istifa etmesinden sonra il başkanlığı görevine vekaleten il başkan vekili olan Şahin Talus atanmıştı. AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı, 30 Ocak günü il binasında temayül yoklaması yaptırmıştı. İl başkanlığı için üç isim öne çıkmıştı. İl Başkanvekili Şahin Talus, İl Başkan Yardımcısı Halit Çokan ve Selim Çoban için oy kullanılmıştı.

Bugün saat 14.00’da AK Parti Kocaeli Genel Merkezi’nde gerçekleşen mülakatın ardından ise yeni il başkanı Şahin Talus oldu.

İl Koordinatör Milletvekili Tülay Kaynarca konuyla ilgili yaptığı paylaşımda, "Kocaeli ilimizin İl Başkanlığına, Sn.Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından Sn. Şahin Talus atanmıştır. Bugüne kadarki özverili çalışmaları ve gayretleri için Sn.Mehmet Ellibeş’e teşekkür ediyor, yeni görevlendirilen il başkanımıza muvaffakiyetler diliyoruz" ifadelerine yer verdi.

ŞAHİN TALUS KİMDİR?

1972 Mardin doğumlu olan Dr. Şahin Talus, Osmangazi Üniversitesi’ni bitirdikten sonra Beykent Üniversitesi’nde Hastane Yönetimi ve İşletme Yüksek Lisansı yaptı. Aile Hekimliği, İş Yeri Hekimliği ve Diyaliz Hekimliği üzerine eğitim almıştır. 11 yıllık kamu görevi süresince Anne-Çocuk Sağlı Merkezi, SSK Dispanseri ve Gölcük Hastanesi Başhekim Yardımcılığı görevlerinde bulunmuştur. Özel sektörde ilk polikliniğini 1996 yılında Başiskele Seymen’de açmıştır. Gebze, Sakarya ve Gölcük Aile Konak Hastaneleri Yönetim Kurulu Başkanlığı yapmıştır.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız