Siyaset

CHP’de kadınlar seçime gidiyor. Derince’ye bir aday daha

Cumhuriyet Halk Partisi’nde Kadın Kolları kongreleri yaklaşıyor. Derince’de başkan adaylığı için Kübra Akkurt’un ardından Şengül Çeğil de adaylığını açıkladı

14 Mayıs 2024 Saat: 19:12
CHP’de kadınlar seçime gidiyor. Derince’ye bir aday daha
CHP’de kadınlar seçime gidiyor. Derince’ye bir aday daha

CHP’de kadın kolları için kongre tarihi yaklaşıyor. İl Başkanlıklarına gönderilen genelge kapsamında ilçe kongreleri 20 Mayıs’ta başlayarak 23 Haziran tarihi itibariyle tamamlanacak. CHP Kadın Kolları Genel Başkanlık Kurultayı ise 4 Ağustos’ta yapılacak.

HERKESİN DESTEĞİNİ BEKLİYORUM

Bu kapsamda ilçelerdeki adaylarda belli olmaya başladı. Derince’de avukat Kübra Akkurt’un ardından Şengül Çeğil de adaylığını açıkladı. Çeğil sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Doğma büyüme Derince’li biri olarak Derince’li kadınların dertlerini ve isteklerini anlayabilecek kadın kolları başkanı adayı olabileceğimi düşündüğüm ve kitleler tarafından yüreklendirildiğim ve desteklendiğim için adaylığımı açıkladım. Seçim süreçlerinde partimize verdiğim desteği daha geniş kitlelere yayabileceğimi düşünüyorum. Adaylık sürecimde birçok kişinin desteğini aldığımdan aday olarak doğru bir karar verdiğimi anlıyorum ve herkesin desteğini bekliyorum. Kadınlarımız için el ele verelim ve birlikte çalışalım” dedi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız