Güncel

Anadolu Birliği Partisi Körfez’de kongre var

2024 Genel Seçimlerine girme hakkı bulunan yeni partilerimizden birisi olan Anadolu Birlik Partisi’nde kongreler sürüyor.

25 Kasım 2022 Saat: 21:24
Anadolu Birliği Partisi Körfez’de kongre var
Anadolu Birliği Partisi Körfez’de kongre var

27 Kasım Cumartesi günü yapılacak kongreye atanmış ilçe başkanı Ramazan Erdoğan tek aday olarak giriyor. 

Yaklaşık iki yıl önce Bedri yalçın’ın genel başkanlığında kurulan Anadolu Birlik partisi kısa sürede ülke 72 ilde teşkilatlanarak 2024 yılında yapılacak genel seçimlere girme hakkını kazanmıştı. Kocaeli’de de Gökhan Çilingir il başkanı olurken Körfez ilçe başkanlığında da Ramazan Erdoğan atanmıştı. Kısa sürede ilçede yönetimini oluşturan Erdoğan, şimdi ise seçilmiş ilçe başkanı oluyor. 27 Kasım Pazar Günü Körfez İlçe Elit Restoran’da gerçekleşecek kongreye Erdoğan tek aday olarak giriyor.

AK PARTİ HANTALLAŞTI
İzmit İlçe Başkanı Ecevit Akbaba ile birlikte Orta Yaka Tv İmtiyaz sahibi Erdal Sertel’i ziyaret ederek kongreye davet eden Ramazan Erdoğan Anadolu birlik partisini Muhafazakar bir parti olarak değerlendirdi. Atatürk İlke ve inkılaplarına bağlı olduklarını ifade eden Erdoğan, ülkenin doğu bölgelerinde etkili olduklarını söyledi. Ak Parti’nin hükümetlerinin ülke yararına güzel şeyler yaptığını ama mental yorgunluğu yaşadığını ve giderek hantallaştığını kaydetti.


MUHAFAZAKAR YAPIDAYIZ
Siyasete iyi ve temiz niyetlerle girdiklerini sözlerine ekleyen Erdoğan, “Safımız belli olsun. Ülkemizin gelişimine katkı sunmak istiyoruz. Tarım ve hayvancılık sektörü destekleyecek, çiftçilerimizin yanında olacağız. Siyasetin muhafazakar bölümündeyiz. Siyasette ayrımcılık yapmıyoruz. Birileri gibi keskin bir yapımız yok. Bu vesileyle Körfezli hemşehrilerimizi Pazar günü yapacağımız kongremize bekliyoruz” dedi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız