Siyaset

Bizimkisi Bir Merdiven Hikayesi: Ortalık İse Yangın Yeri!

Kocaeli Şehir Hastanesi’ne kısa yoldan ulaşmak isteyen mahallelilerin tahta merdiveni ile başlayan konu Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve İzmit Belediyesi’ni karşı karşıya getirdi

25 Nisan 2024 Saat: 14:44
Bizimkisi Bir Merdiven Hikayesi: Ortalık İse Yangın Yeri!
Bizimkisi Bir Merdiven Hikayesi: Ortalık İse Yangın Yeri!

Fatma Kaplan Hürriyet’in 3 Ay önce Tavşantepe Mahallesi ziyaretinde vatandaşların ricası üzerine bölgede yapılan çalışmalar gündem olmaya devam ediyor. Bilindiği üzere önce aydınlatmaların yapıldığı mahallede, şehir hastanesine ulaşım kolaylığı sağlayan ahşap merdivenler yenilenmişti. Daha sonrasında yapılan çelik merdivenler kesilerek kaldırılmış ve bunun üzerine Arefe gününde Fatma Kaplan Hürriyet merdivenler tekrar takılana kadar alanda nöbet tutmuştu.

“YAYA VE ARAÇ GİRİŞİ YAPARIZ”

İzmit Belediyesi’nden edinilen bilgilere göre, Kocaeli Şehir Hastanesine yapılan bilgilendirmede; istenilmesi durumunda sadece merdiven değil aynı zamanda araç ve yaya girişi yapabileceklerini dile getirdiler.

İŞ MAKİNELERİ ALANI KAPATTI İDDİASI

Sabah saatleri itibariyle İzmit Belediyesi'nin 3 aydır çalışma yürüttüğü alana büyükşehir belediyesine bağlı iş makinalarının, İzmit Belediyesi ekiplerini çalışma sahasına sokmadığı iddia edildi. Ardından yaşanan tartışma büyüdü ve hem büyükşehir fen işleri ekipleri hem de İzmit Belediyesi ekipleri darp edildiği iddialarını gündeme getirdi.

İZMİT BELEDİYESİ ŞİKAYETÇİ OLDU

İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürü Burak Güreşen’in kavga sırasında ceketinin yırtılarak darp edildiği iddia edildi. Bu konu dahilinde gerekli mercilere şikayet edildiği bilgisi geldi.

BÜYÜKŞEHİR’DEN DARP İDDİASI

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda ise şu ifadeler yer aldı: “YORUMSUZ! İzmit Belediyesi’nin değil Şehir Hastahanesi sorumluluğunda olan alana, Şehir Hastanesi Yönetiminin daveti ile vatandaşların ulaşım kolaylığını sağlayacak kapı düzenlemesini yapmak üzere gitmiş olan çalışma arkadaşlarımız, İzmit Belediyesi ekiplerinin engellemesi ile karşılaşmış ve çıkan arbedede çalışma arkadaşlarımız darp edilmiştir. Takdir halkımızındır.”

HABER: FUNDA KOLUTEK

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız