ali yıldırım sezer
sol
sağ2
sağ3

Teknoloji

Bakın Bu Çalıştay Önemli: Yapay Zekâ Fırsat Mı? Tehdit Mi?

Kocaeli'de düzenlenecek olan "Yapay Zekâ ve İnsan Geleceği: Fırsatlar ve Tehditler" başlıklı çalıştay, yapay zekânın insanlığa sağlayabileceği fırsatları ve olası riskleri masaya yatırmayı hedefliyor

6 Mayıs 2024 Saat: 10:28
Bakın Bu Çalıştay Önemli: Yapay Zekâ Fırsat Mı? Tehdit Mi?
Bakın Bu Çalıştay Önemli: Yapay Zekâ Fırsat Mı? Tehdit Mi?

Kocaeli Valiliği, Kocaeli Belediyesi, Kocaeli Üniversitesi, Marmara Kalkınma Ajansı ve Teknik Elemanlar Derneği ile Cihannüma Dayanışma ve İşbirliği Derneği, 10-11 Mayıs 2024 tarihlerinde "Yapay Zekâ ve İnsan Geleceği: Fırsatlar ve Tehditler" başlıklı önemli bir çalıştaya ev sahipliği yapacak. Bu etkinlik, yapay zekânın insanlığa etkilerini derinlemesine inceleyerek, önümüzdeki dönemde karşılaşabileceğimiz fırsatlar ve tehditleri tartışmayı amaçlıyor.

FIRSATLAR VE RİSKLER

Yapay zekânın hızla gelişen teknolojik ve dijital dönüşüm sürecinde insanlığa sunabileceği fırsatlar ile olası riskler, bu çalıştayın ana gündem maddelerini oluşturacak. Katılımcılar, yapay zekânın kavramsal, felsefi, teknolojik, savunma, eğitim, istihdam, liderlik, yönetişim, etik, hukuki ve sosyolojik boyutlarını detaylı bir şekilde ele alacak ve gelecek projeksiyonları üzerine fikirlerini paylaşacak.

KANAAT ÖNDERLERİ KATILACAK

Çalıştaya, akademisyenlerden sektör uzmanlarına, kamudan sivil toplum kuruluşlarına kadar geniş bir katılımcı kitlesi bekleniyor. Katılımcıların değerli fikirleri ve önerileri, yapay zekâ alanında ülkemizin potansiyelini ortaya çıkaracak ve insanlığın geleceğine ışık tutacak önemli bir kaynak oluşturacak.

POTANSİYEL Mİ? TEHDİT Mİ?

Yapay Zekâ ve İnsan Geleceği: Fırsatlar ve Tehditlerin Masaya Yatırıldığı Çalıştay, 10-11 Mayıs 2024 tarihlerinde Kocaeli Bilim Merkezi'nde gerçekleştirilecek. Bu önemli etkinlik, yapay zekânın insanlık için sunduğu potansiyeli ve beraberinde getirebileceği sorumlulukları tartışmak isteyen herkesi bekliyor.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız