Teknoloji

BAŞİSKELE ÇOCUK KÜTÜPHANESİ ÇEVRE İLÇELERDEN MİSAFİRLERİNİ AĞIRLIYOR

Başiskele Belediyesi tarafından hizmete açılan Başiskele Çocuk Kütüphanesi, Başiskele’deki minik kitapseverlerin yanı sıra çevre ilçelerden gelen öğrencileri de ağırlamaya devam ediyor.

21 Ekim 2022 Saat: 14:37
BAŞİSKELE ÇOCUK KÜTÜPHANESİ ÇEVRE İLÇELERDEN MİSAFİRLERİNİ AĞIRLIYOR
BAŞİSKELE ÇOCUK KÜTÜPHANESİ ÇEVRE İLÇELERDEN MİSAFİRLERİNİ AĞIRLIYOR

Başiskele Serdar Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Parkı içerisinde ferah ve nezih bir ortamda hizmete açılan ve çocuklara yönelik çeşit çeşit, rengarenk ve her yaştan minik kitapsevere hitap edecek kitaplarla büyük beğeni ve ilgi toplayan Başiskele Çocuk Kütüphanesi, son olarak Kartepe ilçesinden Türk Fransız Kardeşlik İlkokulu öğrencilerini misafir etti. İlk kez bir çocuk kütüphanesini ziyaret etme imkânı bulan çocukların da olduğu 28 kişilik öğrenci grubu, öğretmenlerinin rehberliğinde kitap okuma etkinliği yaptılar. Ayrıca minik öğrenciler öğretmenlerinin verdiği araştırma ödevlerini de kütüphanede yapma fırsatı buldular.

 

KÜTÜPHANE KURALLARINI ÖĞRENDİLER

 

Güzel ve huzurlu bir ortamda rengarenk çeşit çeşit kitapları okuyan minik kitapkurtları, hem keyifli vakitler geçirdiler hem de kütüphane kurallarını yaşayarak öğrendiler.

 

ÇOCUK KÜTÜPHANESİNE YOĞUN İLGİ

 

Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü’nün geleceğin hazinesi olarak gördüğü çocuklara armağan ettiği Başiskele Çocuk Kütüphanesi’ni hizmete açıldığı 23 Ağustos 2021’den itibaren 31 ayrı okuldan yaklaşık 2450 öğrenci ziyaret ederek kütüphaneden faydalandı.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız