koto 30
ali yıldırım sezer
koto bayram 1
ORHAN BOZKURT 2
sağ4

Teknoloji

Başiskele’de Diksiyon ve Güzel Konuşma Kursu Başladı

Başiskele Belediyesi, hayat boyu öğrenme kursları kapsamında Başiskeleli vatandaşların kişisel gelişimlerine katkı sunmaya devam ediyor.

5 Ekim 2022 Saat: 11:28
Başiskele’de Diksiyon ve Güzel Konuşma Kursu Başladı
Başiskele’de Diksiyon ve Güzel Konuşma Kursu Başladı

Başiskele Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü koordinesinde Vezirçiftliği Semt Konağı’nda Başiskeleli kadınlara yönelik “Diksiyon ve Güzel Konuşma” kursu vermeye başladı. Başiskele Belediyesi’nin 2022 yılını “Kadın ve Aile Yılı” ilan etmesinin ardından toplumun temelini oluşturan kadın ve ailenin güçlenmesine yönelik hizmetler artarak devam ediyor. Bu kapsamda ilçedeki kadınların kişisel gelişimine ve aile içi iletişimlerine büyük katkı sunacak “Diksiyon ve Güzel Konuşma”  kursuna başlandı.

 

HAFTANIN 3 GÜNÜ

 

Başiskele Halk Eğitim Merkezi’nden uzman eğitmen eşliğinde başlayan eğitimlere 20 kursiyer katılım gösterdi. Haftanın 3 günü pazartesi, salı, çarşamba günleri öğleden sonra 13:00 ile 17:00 saatleri arasında verilen eğitimlerde kelimelerin doğru kullanımı, doğru nefes kullanımı, dudak hareketleri, tonlama ve daha birçok konuyla ilgili bilgiler veriliyor.

 

Başiskele Belediyesi’nin kadın ve aileye yönelik hizmetlerinden haberdar olmak isteyen vatandaşlar, Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’nün 0534 952 67 99 nolu telefonunu arayarak iletişime geçebilirler.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız