Teknoloji

BAŞİSKELE'Yİ ONURLANDIRAN TEMEL ATMA TÖRENİ

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın riyasetiyle 81 ilimizde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen Muhtarlık Binası Temel Atma Töreni’nde Kocaeli’yi temsilen Başiskele’de Kullar Tepecik Mahallesi Muhtarlık Binası’nın temeli atı

20 Ekim 2022 Saat: 12:35
BAŞİSKELEYİ ONURLANDIRAN TEMEL ATMA TÖRENİ
BAŞİSKELE'Yİ ONURLANDIRAN TEMEL ATMA TÖRENİ

19 Ekim Muhtarlar Günü münasebetiyle Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın riyasetiyle Türkiye’nin 81 ilinde eş zamanlı olarak Muhtarlar Evi Açılışı ve 100 Muhtar Hizmet Binası Temel Atma Töreni gerçekleştirildi.

 

KOCAELİ’Yİ TEMSİLEN BAŞİSKELE SEÇİLDİ

 

Kocaeli’yi temsilen Başiskele’de Kullar Tepecik Mahallesi Muhtarlık Binası Temel Atma Töreni il ve ilçe protokolünün katılımıyla gerçekleştirildi. Törene Kocaeli Vali Yardımcısı İsmail Gültekin, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Yaşar Çakmak, Başiskele Kaymakamı Necip Çakmak, Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü AK Parti Başiskele İlçe Başkanı Mustafa Koral, MHP Başiskele İlçe Başkanı Serkan Günaydın, ilçe mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı.

 

Kocaeli Valiliği koordinesinde Başiskele Belediyesi’nin ev sahipliğinde yapılan program saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. 

 

BAŞKAN ÖZLÜ: BİZİM İÇİN BÜYÜK ONUR

 

Programda ilk olarak kürsüye çıkan Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, “Bugün 19 Ekim Muhtarlar Günü. Öncelikle birlikte çalıştığımız muhtarlarımız başta olmak üzere tüm muhtarlarımızın bu özel gününü tebrik ediyorum. Bugün, anlamlı bir proje için bir araya geldik. Türkiye’nin birçok ilinde aynı anda temel atma töreni yapılacak. Bizim şehrimizde de Başiskele seçildi. Bu projenin Başiskele’de yapılıyor olması bizim için büyük bir onur. Biz hep birlikte çok güzel işler yaptık ve yapmaya devam ediyoruz. Bu işlere katkı veren herkese teşekkür ediyorum. Bu vesileyle tekrar tüm muhtarlarımızın Muhtarlar Günü’nü tebrik ediyorum” dedi.

 

YAŞAR ÇAKMAK: MUHTARLARIMIZIN TOPLUMDAKİ İTİBARI ARTTI

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Yaşar Çakmak da yaptığı konuşmada, “Bu güzel hizmet binasına destek olanlara teşekkür ediyoruz. İlçemize ve bölgemize hayırlı olmasını diliyorum. Sayın Cumhurbaşkanımızın verdiği önemle muhtarlarımızın toplumdaki itibarları ve hizmet yolundaki katkıları arttı. Muhtarlarımızla son derece güzel bir ilişki içerisindeyiz. Taleplerinin en kısa sürede sonuçlanması için çaba gösteriyoruz” ifadelerini kullandı.

 

 

İSMAİL GÜLTEKİN: “BAŞİSKELE’DE GÜZEL İŞLER OLUYOR”

 

Kocaeli Vali Yardımcısı İsmail Gültekin ise, “Muhtarlarımız bizim elimiz kolumuz. Onlarsız kamu hizmeti biz düşünemiyoruz. Her hizmette onların dokunuşu bulunuyor. Pandemi sürecinde vatandaşın virüsten korunmasında en etkili isim muhtarlarımız oldu. Bugün vesilesiyle onlara tüm hizmetleri için teşekkür ediyorum. Bugün ülkede 100 muhtarlığın temel atma töreni gerçekleştiriliyor. Kandıra ve Derince’de de aynı şekilde temel atma töreni gerçekleştiriliyor. Bu projenin ilçeye kazandırılmasında Kocaeli Büyükşehir Belediyemiz ve Başiskele Belediyemiz de her türlü katkıyı sundu. Başiskele’de güzel işler oluyor.” şeklinde konuştu.

 

100 GÜNDE TAMAMLANACAK

 

Konuşmaların ardından il ve ilçe protokolü üyelerinin beton atma butonuna hep birlikte basmasıyla Kullar Tepecik Mahallesi Muhtarlık Hizmet Binası’nın temeli atıldı.  65 metrekarelik muhtarlık binası 100 gün içerisinde tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunulacak.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız