Güncel

Başkan Çağlayan'a durmak yok

AK Parti Kocaeli Gençlik Kolları Başkanı Çağatay Çağlayan, “İlk Oyum Erdoğan’a, İlk Oyum AK Parti’ye” gençlik buluşmaları kapsamında şehrin siyasi aktörlerini gençlerle bir araya getiriyor

14 Ocak 2023 Saat: 19:28
Başkan Çağlayana durmak yok
Başkan Çağlayan'a durmak yok

AK Parti Kocaeli Gençlik Kolları Başkanı Çağatay Çağlayan, göreve geldiği günden bugüne her hafta ilçelerde gençlik kolları ile bir araya gelerek şehrin siyasi aktörlerini gençlerle bir araya getiriyor. Gençlerin ilgisini ve kalabalığını çeken programlarda aktörler gençlerin merak ettiği soruları cevaplıyor.

AK Partili Gençlerin bu hafta ki durağı Başiskele oldu. AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, İl Gençlik Kolları Başkanı Çağatay Çağlayan, Başiskele İlçe Başkanı Mustafa Koral, Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü ve İlçe Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Acar’ın koordinatörlüğünde gerçekleşen programda 2023 seçimi öncesi ilk defa oy kullanacak olan gençlerle bir araya gelinerek, gençlerin merak ettiği sorular cevaplandı.

HER AN HAZIR, HEP HAZIRIZ

Siyasi aktörlerle doğrudan iletişim kurmak ve cevap almak yönünden gençlerden olumlu dönüşler aldıklarımı belirten Başkan Çağlayan, “Genel Başkanımız Eyyüp Kadir İnan’ın teşrifleriyle gerçekleştirdiğimiz Teşkilat Buluşması esnasında kendisinin huzurunda cumhurbaşkanımıza tekrar ve tekrar söz verdik. Biz bu AK davanın yoldaşlarıyız. Bizimkisi bir aşk hikayesi. AK Parti, birlik ve beraberliğin, kardeşliğin, çalışkanlığın adresidir. Biz, her an hazır, hep hazırız”

2023 SEÇİMLERİNİ ZAFERLE SONLANDIRACAĞIZ

“Bu gaye ve çabayla her hafta her ilçemizde ilk defa oy kullanacak olan gençlerin merak ettiği soruları cevaplamak ve bu kardeşlerimizi partimize kazandırmak gayesiyle programlar düzenliyoruz. Bizler biliyor ve inanıyoruz ki, 2023 seçimlerini büyük bir özveri ve çalışmayla, zaferle sonlandıracağız. Programlarımıza teşriflerinden ve genç kardeşlerimizin kendileriyle doğrudan iletişime geçme hususunda bizlerle bir araya gelen kıymetli başkanlarıma teşekkür ediyorum. Siyasi aktörlerimize doğrudan iletişime geçme hususunda genç kardeşlerimizden olumlu yönde güzel dönüşler alıyoruz. Durmadan çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız