ali yıldırım sezer
sol
sağ2
sağ3

Güncel

İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı istifa etti

İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı Soner Yusufoğlu, ilçe başkanlığı görevinden istifa etti

7 Mayıs 2024 Saat: 19:21
İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı istifa etti
İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı istifa etti

İYİ Parti İl Başkanı Nusret Acur’un “yönetimler yeniden yapılandırılacak” açıklamasının ardından ilk istifa haber geldi. İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı Soner Yusufoğlu ilçe başkanlığı görevinden istifa etti.

Soner Yusufoğlu, istifası ile ilgili şu açıklamayı yaptı;

“31 Mart 2024 yerel seçim sonuçları sonrasında partimizde bir değişim kararı alınmış. Başta Genel Başkanımız Sn. Meral AKŞENER olmak üzere tüm parti yönetim organlarında değişimler yaşanmıştır.

Öncelikle olağan üstü genel kurulumuzda Genel Başkanlığa seçilen Sn. Musavvat DERVİŞOĞLU’ nu kutluyor. Yeni görevinin tüm partimize ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum.

Seçim sürecinde Sn. İsmail AYNACI’nın belediye başkan adaylığını açıklamasının sonrasında beni bu göreve layık gören yönetim kuruluna tekrar teşekkür ediyorum. Seçim sürecince canla başla çalışan tüm ekibime tekrar tekrar teşekkür ediyorum.  

 

Genel Başkan değişimi ve yönetim kadrolarındaki değişimden hemen sonra Kocaeli il Başkanının basın ve sosyal medya yolu ile bazı ilçelerde değişim ve yeniden yapılanmaya gidileceği yönündeki açıklamalarına istinaden, çalışmalarını kolaylaştırmak için bugün tarihi ile İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanlığı göverimden istifa ediyorum. Bu süreçte benimle olan tüm yönetim kurulu arkadaşlarıma, değerli İYİ parti gönüllülerine tekrar teşekkür ediyorum.”

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız