Güncel

Başkan Hürriyet, deprem bölgesinde canla başla çalışan ISAR ekibine teşekkür etti

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, İzmit Belediyesi Arama Kurtarma Ekibi (İZBAK) ile birlikte deprem bölgesinde görev yapan ISAR ekiplerine çalışmalarından dolayı teşekkür etti

14 Şubat 2023 Saat: 14:20
Başkan Hürriyet, deprem bölgesinde canla başla çalışan ISAR ekibine teşekkür etti
Başkan Hürriyet, deprem bölgesinde canla başla çalışan ISAR ekibine teşekkür etti
İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, 10 ili etkileyen depremlerin ardından yıkımın en çok yaşandığı yerlerden Hatay’da İZBAK ile birlikte enkaz altında kalan vatandaşları kurtarma için canla başla çalışan ISAR ekiplerine teşekkür etti. Başkan Hürriyet, İzmit’e dönmeden önce ISAR ekibiyle bir araya gelerek insanüstü gayretlerinden dolayı ekibe teşekkürlerini iletti.    
“TÜM EKİPLERİMİZE KOLAYLIKLAR DİLİYORUM”
Depremin yaralarını sarmak adına çalışmalara İzmit’te devam edecek olan Başkan Hürriyet, “Deprem bölgesinde İZBAK ekiplerimizle başarılı çalışmalara imza atan ISAR ekibiyle İzmit’e dönüş yolundan önce bir araya geldik ve çalışmalarından dolayı teşekkürlerimizi ilettik. Ayrıca deprem bölgesinde görevlerini sürdürmeye devam edecek personelimizle de küçük bir toplantı yaptık. Kendilerine burada özverili bir şekilde çalışmaya devam edecek. Tüm ekiplerimize kolaylıklar diliyorum” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız