Teknoloji

BAŞKAN ÖZLÜ MESAİYE HIZLI İŞLER'DE BAŞLADI

Başiskeleli hemşehrileriyle her an her ortamda iletişim halinde olan Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, bugünkü mesaisine Hızlı İşler Merkezi’nde başladı.

20 Ekim 2022 Saat: 11:16
BAŞKAN ÖZLÜ MESAİYE HIZLI İŞLERDE BAŞLADI
BAŞKAN ÖZLÜ MESAİYE HIZLI İŞLER'DE BAŞLADI

Başiskele’de yenilikçi, hızlı ve sürdürülebilir belediyecilik anlayışıyla vatandaşların hizmetlerden ve yapılan güzel işlerden daha süratli faydalanabilmesi için hizmete sunulan Hızlı İşler Merkezi günde yüzlerce Başiskeleli’nin talep, öneri ve şikâyetlerini süratle çözüme kavuşturuyor. “Yeni Nesil Halkla İlişkiler” anlayışıyla Hızlı İşler Merkezi’ni ilçeye kazandıran Belediye Başkanı M. Yasin Özlü de bugün mesaisinin ilk saatinde belediyeyi ziyarete gelen hemşehrileriyle burada bir araya geldi. Komşularının talep ve önerilerini birinci ağızdan dinleyen Başkan Özlü, taleplere süratli ve kalıcı çözümler üreterek hemşehrilerinin hem işlerini hızlıca çözdü hem de gönüllere dokundu.

 

Başkan Özlü daha sonra Başiskele Belediyesi Ana Hizmet Binası’nda vatandaşlara büyük bir özveriyle çalışarak hizmet eden mesai arkadaşlarını ofislerinde ziyaret etti ve işlerinde kolaylıklar diledi. Başiskele’de gençlere ve eğitime büyük destek veren Başkan Özlü, belediyede staj yapan genç kardeşleriyle de hasbihal etti.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız