koto 30
HATİPOĞLU
123
ORHAN BOZKURT 2

Teknoloji

Başvurdu

Dün akşam MHP İzmit Ekonomi ve Sosyal Politikalardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Engin Duymaz partideki görevinden istifa ederek İzmit Belediye Meclis Üyeliği için aday adaylığına başvurdu.

12 Kasım 2018 Saat: 15:24
Başvurdu
Başvurdu

Törene MHP İzmit yönetimi tam kadro olarak katıldı. Ayrıca Engin Duymaz’a destek olmak amacıyla Kocaeli Minibüsçüler ve Otobüsçüler Odası Başkanı Mustafa Kurt’da törende hazır bulundu. Yoğun kalabalık ilçe binasına sığmayınca fotoğraf çekimleri bina dışına çıkılarak yürüyüş yolunda yapıldı. MHP İzmit İlçe binasında yoğun bir kalabalığın katılımı ile düzenlenen törende MHP İzmit İlçe başkanı Ahmet Yalçınöz, “Engin Duymaz abimiz hem kamu yönetimi tecrübesi hem de siyasi tecrübesi ile partimizin duayen siyasetçilerinden birisidir. Kamudan emekli olduktan sonra da ticaret adamı olarak da İzmit halkının gönlüne girebilmiş yardımsever ve babacan yapısıyla tanınan önemli bir siyaset adamıdır. Ben İlçe başkanı olarak tüm yönetim kurulumla kendisine sonuna kadar destek veriyorum” şeklinde konuştu.


Engin duymaz ise yaptığı konuşmada, “Sayın İlçe Başkanım, Sayın Belediye Başkan Aday Adayım, Sayın İl Yöneticilerim, İlçe Yöneticilerim, Sayın Mahalle Başkanlarım, Saygı Değer Dava Arkadaşlarım ve Ailem; Ben 1959 Ardahan doğumluyum. 1969 yılından beri Kocaeli’de ikamet etmekteyim. Evli, 3 çocuk ve 4 torun sahibiyim. 1976 yılından beri gönül verdiğim bu kutsal davam için 1980-2002 yılları arasında devlet memuru olduğumdan dolayı aktif görevlerde bulunamadım.  2002 yılında emekli olmamla birlikte çeşitli görevlerde aktif bir siyasetçi olarak hizmet etmekteyim. 3 dönemdir merkez ilçe yöneticisi olarak görev yapmaktayım. Devlet memurluğunda edindiğim deneyimlerimle halkıma daha iyi, daha kaliteli ve üretken belediyecilik anlayışıyla hizmet edeceğimden yönetici arkadaşlarımın destekleriyle İzmit Belediyesi Meclis Üyesi aday adaylığına başvurmuş bulunmaktayım. Sizlerin de desteği ile bu göreve geleceğime ve liderimin her zaman söylediği gibi ‘Önce devletim ve millletim, sonra partim ve ben’ diyerek;  dil, din, ırk siyasi görüş ayırt etmeksizin halkım için 365 gün 7/24 çalışacağıma hepinizin huzurunda söz veriyorum ve desteklerinizi bekliyorum'' ifadelerine yer verdi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız