koto 30
ekşioğlu
123
ORHAN BOZKURT 2

Güncel

BUGÜN İSTİKLAL CADDESİ’NDE BAŞLIYOR

İzmit’in kalbi Fethiye Caddesi’nde yenileme çalışmalarını başlatan İzmit Belediyesi, 45 günde bitirilmesi öngörülen içme suyu ve kanalizasyon hattı yenileme çalışmalarını 20 günde tamamladı

26 Kasım 2021 Saat: 15:46
BUGÜN İSTİKLAL CADDESİ’NDE BAŞLIYOR
BUGÜN İSTİKLAL CADDESİ’NDE BAŞLIYOR
İzmit Belediyesi, ‘Fethiye Caddesi ve Yan Yolları Yeniden Düzenlenmesi’ projesinde altyapı çalışmalarına büyük bir titizlikle devam ediyor. Güvenlik önlemlerinin üst düzeyde tutulduğu çalışmalar kademeli olarak devam ederken İzmit Belediyesi üst yöneticileri ve teknik ekip de sık sık gerçekleştirdikleri saha incelemeleriyle hem çalışmaları yakından takip ediyor hem de bu süreçte esnafın taleplerini dinliyor. Fethiye Caddesi’nde özveri ile devam eden çalışmalar kapsamında 45 günde bitirilmesi öngörülen içme suyu ve kanalizasyon hattı yenileme çalışmalarının ilk etabı 20 günde tamamlandı. 
BUGÜN İSTİKLAL CADDESİ’NDE BAŞLIYOR
Fethiye Caddesi’nde gerçekleştirilen altyapı çalışmaları kapsamında 250 metre içme suyu hattı ve 250 metre kanalizasyon hattı yenileme çalışmaları tamamlandı. Çalışmalara bugün itibariyle İnönü Caddesi’nde devam edecek olan ekipler, esnafın mağduriyetini en aza indirmek amacıyla çalışmalara kademeli olarak devam edecek.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız