Teknoloji

Büyük bir aileyiz

Yerel seçimler için yeniden aday olan Şirintepe Mahalle Muhtarı Nilgün Düzen, ”Kişilerle değil, hizmetlerle yarışırım” dedi.

28 Şubat 2019 Saat: 21:15
Büyük bir aileyiz
Büyük bir aileyiz

Feyza Bilge Sertel

İzmit’in sayılı kadın muhtarlarından biri olan Şirintepe Mahalle Muhtarı Nilgün Düzen, yaklaşan yerel seçimler öncesinde çalışmalarını büyük bir enerjiyle sürdürmeye devam ediyor.  Beş yıllık süreçte mahalle sakinleriyle kurduğu güzel diyaloglar ve gerçekleştirdiği hizmetlerle adından söz ettiren Düzen, Şirintepelilerin desteğiyle ikinci dönemde mahallesine hizmet etmenin onurunu ve gururunu bir kere daha yaşayacağını belirtiyor.

BÜYÜK BİR AİLEYİZ

Mahalle sakinlerinin taleplerini, şikayetlerini ve sorunlarını yetkili kurumlara bildirip elinden geldiğince çözüm üretmeye çalıştığını ve muhtarlığı sürecinde hayata geçirdiği sosyal sorumluluk projelerinin hızla devam ettiğini kaydeden Düzen, “Büyük bir aile olarak bütünleşen Şirintepelilerin iyi ve kötü günlerinde yanlarında oldum ve olmaya hep devam edeceğim. Kişilerle değil hizmetlerimle yarışırım” dedi.

DOSTLARIMIZA TEŞEKKÜRLER

Hayırsever dostlarının desteği ile her türlü yardımı gerçekleştirdiklerini söyleyen Düzen, “Hayat pahalılığının dar gelirli aileleri zora soktuğu bu dönemde hayırsever dostlarımızın desteğiyle çocuklarımıza kırtasiye yardımı, mahallemize gelen veya mahalle dışındaki üniversite öğrencilerine eşya yardımı, ihtiyaç sahibi ailelere gücümüz yettiğince destek olmaya çalışıyoruz. En büyük dileğim, ihtiyaç sahibi olmayan bir sistemin gelmesi. Desteklerini esirgemeyen dostlarımıza çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

HER BÖLGEYİ KUCAKLADIK

Muhtar azaları F. Nil Çağlar, Gülcan Sertel, Canan Özcan, Şeref Çoban, Cahit Bakal, Aysel Kesgin, Bennur Özyılmaz ve Jale Çelik ile Şirintepe’nin her bölgesini kucakladığını ifade eden Nilgün Düzen” Muhtarlığı klasik tanıma kavuşturmak ve mahalle sıcaklığını yaratmak için azalarımız ve tüm Şirintepelilerle birlikte azimle çalıştık. Bundan sonra da muhtarlık çalışmalarını halk için halkla birlikte şeffaflık içinde sonuna kadar sürdüreceğiz” dedi.

 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız