ali yıldırım sezer
sol
sağ2
sağ3

Siyaset

CHP Çayırova’da üçüncü dosyayı Muharrem Gökçe aldı

CHP Çayırova İlçe Örgütü’nde belediye başkan aday adaylığı için dosya alan üçüncü partili Muharrem Gökçe oldu. Gökçe, Cihangir Soyluçiçek ve Mustafa Anaç’tan sonra üçüncü aday adayı “adayı” oldu. Sürecin dolmasına 2

5 Aralık 2023 Saat: 17:55
CHP Çayırova’da üçüncü dosyayı Muharrem Gökçe aldı
CHP Çayırova’da üçüncü dosyayı Muharrem Gökçe aldı

Cumhuriyet Halk Partisi – CHP Çayırova İlçe Örgütü’nde CHP İlçe eski Başkanı Cihan Soyluçiçek, Doktor Mustafa Anaç’tan sonra belediye başkan aday adaylığı için dosya alan üçüncü isim, Çayırova Belediye Meclis Üyesi Muharrem Gökçe oldu. Gökçe dosyasını bugün öğlen saatlerinde İlçe Başkanı Binali Eniş’ten aldı. Gökçe’ye bu esnada Çayırova Belediye Meclis Üyeleri Halis Koç, Salih Işık ve Turan Ağaç eşlik etti. Gökçe konuya dair açıklamasında, “Çayırova’da sosyal ve halkçı bir belediye hizmeti sağlayıp halkın refah seviyesinin yükseltmek en büyük hedefim olacaktır” dedi.

CHP adaylık başvuruları bugün 17.00’de sona erecek. CHP Çayırova İlçe Başkanı Binali Eniş’ten edinilen bilgiye göre henüz dosya aldıktan sonra dosyayı teslim etmeden “Aday adayıyım” diye konuşan eski İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek dahil olmak üzere aday adaylığı için resmi başvuru yapan olmadı. 

 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız