Siyaset

CHP’de cumartesi Gölcük, pazar Dilovası kongresi

Cumhuriyet Halk Partisi’nde bu hafta sonu da yine kongrelerle geçiyor. Gölcük kongresi yarın(cumartesi), Dilovası kongresi ise pazar günü gerçekleştirilecek. Her iki ilçede de kongrelerin tek başkan adayıyla yapılması bekleniyor

18 Ağustos 2023 Saat: 20:36
CHP’de cumartesi Gölcük, pazar Dilovası kongresi
CHP’de cumartesi Gölcük, pazar Dilovası kongresi

GÖLCÜK’E YENİ BAŞKAN

CHP Gölcük İlçe Başkanlığı kongresi yarın Kazıklı Kervansaray Kültür Merkezi’nde saat 10.00-17.00 arasında gerçekleşecek. 362 delegenin oy kullanma hakkı bulunan kongrede 16 yönetim kurulu ve 57 il delegesi belirlenecek. Kongrede mevcut ilçe başkanı Fikret Gürel aday olmayacak. CHP Gölcük Meclis Üyeliğinden başkan adaylığı için istifa eden Mehmet Uzuner’in kongrede tek aday olması bekleniyor.

DİLOVASI’NDA TEK ADAY

CHP Dilovası’nda ise kongre pazar günü yapılacak. CHP Dilovası İlçe Başkanı Gökalp Erenoğlu’nun tek aday olması beklenen kongre öncesinde ilginç gelişmeler yaşandı. Gökalp Erenoğlu, CHP İlçe Başkanlığı görevinden istifa etti. CHP Dilovası’nda Servet Turan’ın tek aday olması bekleniyor. Yarın 13.00-17.00 arasında CHP Dilovası İlçe Binası’nda gerçekleşecek kongrede 50 delege oy kullanabilecek. Seçim sonunda 12 yönetim kurulu üyesi 6 il delegesi belirlenecek.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız