Siyaset

CHP İl Başkanı Sarı: “Derince Belediyesi’ni kazanacağımıza inancımız tam”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı Derince İlçe Kongresi’nde yaptığı konuşmada, “Bu kongre aslında Derince Belediyesi’ni kazanma kongresidir. Bu kongrenin kazananı CHP’dir. Derince Belediyesi’ni kazanacağ

13 Ağustos 2023 Saat: 19:22
CHP İl Başkanı Sarı: “Derince Belediyesi’ni kazanacağımıza inancımız tam”
CHP İl Başkanı Sarı: “Derince Belediyesi’ni kazanacağımıza inancımız tam”

DERİNCE’Yİ KAZANACAĞIMIZA İNANCIMIZ TAM

CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı kongrede yaptığı konuşmasında şunları söyledi: “14 Mayıs ve 28 Mayıs seçimlerinde emek veren herkese çok teşekkür ediyorum. CHP zor zamanlardan geçiyor. CHP dünyanın en eski ve en köklü partilerinden biridir. CHP için elimizden geleni yapacağız. Bu kongre aslında Derince Belediyesi’ni kazanma kongresidir. Bu kongrenin kazananı CHP’dir. Derince Belediyesi’ni kazanacağımıza inancım tamdır. Büyükşehir Belediyesi’ni kazanma inancım da aynı şekilde tamdır.

YEREL SEÇİMLERDE TÜM GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ

Derince 20 yılda çok şeyini kaybetti. Derince bir zamanlar İzmit’ten sonra en gözde ilçeydi. Derince stadyumunu, askeriyesini kaybetti. Derince Belediyesi bu haliyle Kocaeli’nin en kötü belediyesi. Bir sonraki kongremizi Derince ve Büyükşehir belediyelerini kazanmış olarak yapacağız. Her iki aday arkadaşıma başarılar diliyorum. Kazananı burada elini havaya kaldırarak göndereceğiz ve sonrasında yerel yönetimlerdeki başarısı için tüm gücümüzle çalışacağız.”

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız