Siyaset

CHP'nin milletvekilleri mazbatalarını aldı

CHP Kocaeli'nin 28'inci Dönem Milletvekilleri, bugün düzenlenen tören ile mazbatalarını Kocaeli İl Seçim Kurulu Başkanı Hakim Atilla Darı'dan aldı

26 Mayıs 2023 Saat: 17:10
CHPnin milletvekilleri mazbatalarını aldı
CHP'nin milletvekilleri mazbatalarını aldı

14 Mayıs’ta gerçekleştirilen 28. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri sonucu Kocaeli’den TBMM’ye gidecek milletvekilleri için mazbata töreni düzenleniyor. CHP Kocaeli'nin milletvekilleri de bugün İzmit Yahyakaptan Mahallesi’nde bulunan Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor Salonu'nda mazbatalarını aldı. Törene milletvekillerinin yanı sıra; CHP İl Başkanı Bülent Sarı, Saadet Partisi İl Başkanı Zafer Mutlu ile partinin yöneticileri ve vekillerin aileleri katıldı. Kocaeli İl  Seçim Kurulu Başkanı Hakim Atilla Darı'dan mazbatasını alan vekiller, törenin ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. 

KANKO; "HER GÜN PROVOKASYON OLUYOR"

CHP Milletvekili Muhip Kanko, "Türkiye ne yazık ki seçim güvenliğini, seçimin güvenli olup olmayacağını düşünmekte. Her gün bir provokasyon oluyor. Yalan dolan montajla bu iş olmaz. Özellikle kadınlar gençler çocuklar için yaşanabilir bir Türkiye vaat ediyoruz. 28 Mayıs bizim bayramımız olacak. Maalesef Türkiye tamamen restorasyona ihtiyaç duyan bir durumda" dedi.

ÇİLER " PAZAR GÜNÜ ÇOK ÖNEMLİ"

CHP Kocaeli Milletvekili Nail Çiler, "Kocaelililer bizi sevdi, biz de onları sevdik. Gebze sadece bu bölgenin değil Türkiye'nin sanayi merkezi. Türk bayrağının dalgalandığı her yer bizim. Pazar günü de bizim için çok önemli bir gün" dedi.

SARI; "HERKES SANDIĞA GELSİN"

CHP İl Başkanı Bülent Sarı, "Vekillerimiz mazbatalarını aldı. 4 tane birbirinden kıymetli vekilimiz var. Vekillerimiz hayırlı olsun. En iyi şekilde çalışmalarını yapacaklardır. Pazartesi günü de Genel Başkanımızın mazbatasını almaya gideceğiz. Tüm bileşenlerimizi, tüm örgütlerimizi Pazar günü sandıklara sahip çıkmaya davet ediyorum. 28'inde de herkes sandığa gelsin ve oyuna sahip çıksın" dedi.

AKAR; "ARKADAŞLARIMA YARDIMCI OLACAĞIM"

CHP Kocaeli eski Milletvekili Haydar Akar, "Tecrübelerimizle arkadaşlarımıza yardımcı olacağım. Pazartesi günü de Genel başkanımız 13. Cumhurbaşkanı olarak mazbatasını alacak. Ben vekilliği bıraktım ama siyaseti bırakmadım. Önümüzdeki süreçte arkadaşlarıma yardımcı olmaya devam edeceğim" ifadelerini kullandı.

YILDIZLI; "KARŞIMIZDA AYRIŞTIRICI BİR DİL VAR"

CHP Kocaeli Milletvekili Harun Özgür Yıldızlı, "Devletimize ve kentimize hayırlı olsun. Kimseyi ayrıştırmadan tüm Kocaeli'ye eşit hizmet getirmeye söz veriyorum. Bugüne kadar toplumu kutuplaştıran dille mücadele ettik. Karşımızda ise ayrıştırıcı bir dil var. Halkımız Pazar günü kararını verecek. Halkımızın birlik ve beraberlik içerisinde yaşaması için adayımız Kemal Kılıçdaroğlu'na oy istiyoruz" şeklinde konuştu.

BİTMEZ; "BAŞARIMIZI TAÇLANDIRACAĞIZ"

CHP listelerinden seçime giren Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez (Saadet Partisi), "Tüm seçmenlere teşekkür ediyoruz. Değişim açısından Cumhurbaşkanlığı seçimi daha güzel olacaktır. 28 Mayıs'ta başarımızı taçlandıracağız inşallah" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız