Siyaset

Çok ama çok iddialı

Ak Parti’de aday tanıtımı Kartepe’yle devam etti. Belediye Başkan adayı Mustafa Kahraman adeta gövde gösterisi yaptı. Programa eski belediye başkanı Şükrü Karabalık’da katıldı.

26 Ocak 2019 Saat: 23:31
Çok ama çok iddialı
Çok ama çok iddialı

Feyza Bilge Sertel

Ak Parti Kartepe'de belediye başkan adayı Mustafa Kocaman için gerçekleştirilen aday tanıtım toplantısına katılım oldukça yoğundu. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Tahir Büyükakın’ın yanı sıra Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kartepe Belediyesi Başkanı Hüseyin Üzülmez, Kocaeli İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, Kocaeli Milletvekilleri,  partililerin yanı sıra Cumhur ittifakının diğer temsilcisi MHP Kartepe İlçe Başkanı Murat Kalander’de Kocaman’ın aday tanıtım toplantısına katıldı. Salonda en dikkat çeken isim ise eski belediye başkanı Şükrü Karabalık oldu.

DERSLERİNİ ALACAKLARDIR

Mustafa Kocaman’ın aday tanıtım toplantısının açılışı konuşmasını Ak Parti Kartepe İlçe Başkanı Sadık Yılmaz gerçekleştirdi. Yılmaz, ‘’Ak Parti Kartepe ilçe başkanlığımızın düzenlediği programda ki tüm ak gönüllere sesleniyorum, hoş geldiniz. Seçime hazır olan teşkilatlarımız ile birlikte hazırlıklara başladık hiçbir seçim önceki gibi değildir. Her seçim bizi adım adım yaklaştırır. Ülkemizi hedeflerinden saptırmak için mücadele edenler derslerini alacaktır‘’ ifadelerini kullandı.

YENİ BİR DÖNEM YENİ BİR KERVAN

Sadık Yılmaz’dan sonra söz alan Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, ‘’Yeni bir dönemin yeni bir hizmet kervanı başlayacaktır. 29 Mart 2014’de sizlerin büyük teveccühlü ile Kartepe’de göreve başladım. ‘Şimdi Kartepe Zamanı’ dedik hamdolsun 5 yıl geçti. Bunca zaman verdiği sözü yerine getirebilmiş, hizmet etmiş bir şekilde karşınıza çıkıyorum. Mustafa kardeşime ve teşkilata şimdiden başarılar diliyorum. İhtiyaç duyduklarında bilgimizle her zaman yanlarındayız’’ şeklinde konuştu. Üzülmez, konuşmasının sonunda salonda bulunan tüm partililerden, ‘Başkanlığım sürecinde bilmeden yaptığım yanlışlar, kırdığım kişiler varsa hepsinden hakkını helal etmesini istiyorum” dedi.

KAZANACAĞIMIZI GÖREBİLİYORUM

Ak Parti İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, ‘’Kartepe’mizde 13 tane aday adayımız vardı güzel bir yarışımız oldu. Kendisiyle il yönetimden beraber görev yaptık ben alışkanlığına azmine şahidim. Kartepemizi Hüseyin başkanımdan aldığından bayrağı daha yukarılara taşıyacağına inanıyorum. Salonun coşkusundan 31 Mart’ta kazanacağımızı görebiliyorum’’ ifadelerini kullandı.

KENDİMİ TANITMAYA İHTİYAÇ DUYMUYORUM

Kartepe Belediye Başkanı Adayı Mustafa Kocaman aday tanıtım programında, ‘’Kendimi tanıtmaya çok ihtiyaç duymuyorum bu beldenin insanıyım. Bu millete hizmet etmek için geldim. Partime katıldığım günden beri çok çalıştım. Bende nasibimi denemek istedim. Rabbim bana nasip etti. Hiçbir kazanan hiçbir kaybeden yok hepimiz bu dava için çalışıyoruz. Rabbim nasip etti belediye başkan adayı oldum, sizlerin destekleriyle belediye başkanı olurum’’ dedi.

ÖNÜMÜZDE Kİ DÖNEM ÇOK ZOR OLABİLİR

Konuşmasına ‘’Bu partiye hizmet eden arkadaşlarımın adlarını tek tek okumak istiyorum’’ şeklinde devam eden Kocaman, ‘’Tüm arkadaşlarımla gurur duyuyorum. Ankara’da ne sorunumuz olduysa bizimle hep ilgilendiler.  Aday adaylarımızdan çok milletvekillerimiz çalışıyor. Önümüzde ki dönem çok zor olabilir. Ekonomik sıkıntılar olabilir ama biz Cumhurbaşkanımıza güveniyoruz’’ ifadelerini kullandı.

BÜYÜKLERİMİN AFFINA SIĞINIYORUM

‘’Büyüklerimin affına sığınarak söylüyorum Kartepe bir başka güzel’’ diyen Kocaman, ‘’Kartepe’nin insanı başka güzel. İnanın sabırsızlanıyorum. Gönül belediyeciliği yapmaya devam edeceğiz. Oynanan oyunları dolapları görüyorsunuz. 31 Mart sadece yerel seçim değil. Hepimize çok iş düşüyor. 31 Mart akşamı Kartepe’de şenliğimiz var’’ şeklinde konuştu.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız