koto 30
HATİPOĞLU
123
ORHAN BOZKURT 2

Siyaset

Demokrat Parti'de kongre telaşı

Demokrat Parti Körfez ilçe’de erken kongre. 2021 yılında atamayla göreve gelen Veli Yıldız, süresi dolmadan partisini kongreye götürüyor. Tek listeyle girilecek seçimde 2’nci Yıldız dönemi başlayacak

4 Ocak 2023 Saat: 15:33
Demokrat Partide kongre telaşı
Demokrat Parti'de kongre telaşı

Demokrat Parti Körfez İlçe Başkanı Veli Yıldız, Ortayaka Tv ve Kocaeli Bizimşehir Gazetesi’ni ziyaret ederek kongre takvimi hakkında bilgi verdi. 2021 yılında atamayla göreve geldiğini, 2022 Ocak ayında ise seçilmiş başkan olarak ilk dönemini sürdüren Yıldız, “Aslında yasal görev sürem bitmedi. Ancak genel seçimler öncesinde partimize hareket kazandırmak için, kongremizi erken tarihe çektik” dedi.

TEK ADAYLI KONGRE OLACAK
Bir süre önce Körfez ilçede yeni ve modern bir binaya geçtiklerini kaydeden Veli Yıldız “Son genel kongremizde tüzük değişikliği yaparak yönetim kademesini yükselttik. Daha önce 9 olan ilçe yönetim kurulu sayımız 15 asil 15 yedek üye olacak. Kongre tarihimiz ise 22 Ocak Pazar günü saat 14.00’de ilçe binamızda gerçekleşecek” dedi. Tek listeyle gerçekleşmesi beklenen kongrede Veli Yıldız’ın karşısına aday çıkması beklenmiyor.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız