koto 30
ali yıldırım sezer
koto bayram 1
ORHAN BOZKURT 2
sağ4

Teknoloji

Dilovalı muhtarlara teşekkür belgesi

Dilovası Kaymakamı Dr. Metin Kubilay ve Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, 19 Ekim Muhtarlar Günü’nde muhtarlara başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür belgesi takdim ettiler.

20 Ekim 2022 Saat: 11:02
Dilovalı muhtarlara teşekkür belgesi
Dilovalı muhtarlara teşekkür belgesi

Muhtarlar Günü tüm yurtta olduğu gibi Dilovası’nda da çeşitli etkinliklerle kutlandı. Önceki gün Dilovası Kaymakamı Dr. Metin Kubilay ve Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir mahalle muhtarlarını kaymakamlıkta ağırlayarak teşekkür belgesi ve hediye takdim ettiler.  

MUHTARLARIMIZ BİZİM İÇİN ÖNEMLİDİR 

Belge takdim töreninde konuşan Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, “Halkın gözü, kulağı olan devletimizin tüm birimleriyle irtibat halinde olup vatandaşlarımızın sorunlarının çözümü noktasında 24 saat vatandaşlarımızın hizmetinde olan muhtarlarımız bizim içinde çok önemlidir. Göreve geldiğimiz günden bu yana sürekli diyalog halinde, ortak akılla ilçemizin sorunlarına, vatandaşlarımızın dertlerine derman olmaya çalışıyoruz. Devlet bilinciyle ve görev aşkıyla çalışan tüm muhtarlarımızı tebrik ediyor, i ilçemizi birlikte daha güzel yarınlara taşıyacağımıza inanarak tüm muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Gününü kutluyorum” dedi. 

İLÇEMİZİ HEP BİRLİKTE İLERİYE TAŞIYACAĞIZ 

Dilovası Kaymakamı Dr. Metin Kubilay ise yaptığı açıklama da “İdari geleneğimizde çok önemli bir yere sahip olan muhtarlarımızla her zaman birlikte olmaya çalıştık. Yeri geldiğinde fedakarca çalışan, ailesinden, sağlığından maddi imkanlarından özveride bulunan muhtarlarımız bizim içinde, vatandaşlarımız içinde oldukça önemlidir. Muhtarlar bizim en yakın çalışma arkadaşlarımızdandır. İlçemizin gelişiminde emeklerinin çok fazla olduğunu görmekteyim. İnşallah hep beraber ilçemizi daha ileriye taşıyacağız. İlçemizde yapılan tüm projelerde yanımızda olmaya çalıştıklarına şahidim. Başarımızın bir parçası olan muhtarlarımızın desteği ile başarılarımız daha da artacaktır. Muhtarlarımızla sıkıntılarımızı paylaşarak azaltacağız, sevinçlerimizi de paylaşarak çoğaltmaya devam edeceğiz. Amacımız; vatandaşımıza daha iyi bir gelecek sunmak, yaşadığımız kenti de marka bir kent haline getirmektir. Bu güne kadar birlikte yaptığımız çalışmaların olumlu sonuçlarını görmeye başladık. Aynı şekilde hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Bu vesile ile tüm muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar gününü kutluyorum” dedi. 

MUHTARLARA TEŞEKKÜR BELGESİ 

Konuşmaların ardından Kaymakam Kubilay ve Başkan Şayir, tüm muhtarlara başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür belgesi takdim edildi. 

ATATÜRK ANITINA ÇELENK KONULDU 

Muhtarlar günü etkinliği ertesi gün ise Dilovası Belediyesi önünde devam etti. Dilovası Belediyesi önünde ki Atatürk büstüne çelenk konularak muhtarlar günü kutlandı. Törene Dilovası Kaymakamı Dr. Metin Kubilay, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, kurum müdürleri ve mahalle muhtarları katıldı. 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız