koto 30
HATİPOĞLU
123
ORHAN BOZKURT 2

Teknoloji

EĞİTİMCİ YAZAR DİLEK CESUR BAŞİSKELELİLER İLE BULUŞTU

Başiskele Belediyesi’nin kadın ve aileye yönelik çalışmalarını kapsayan KALE Modeli ile “Konumuz Aile” söyleşileri devam ediyor.

20 Ekim 2022 Saat: 14:38
EĞİTİMCİ YAZAR DİLEK CESUR BAŞİSKELELİLER İLE BULUŞTU
EĞİTİMCİ YAZAR DİLEK CESUR BAŞİSKELELİLER İLE BULUŞTU

Her ay yeni bir uzman aile danışmanı, yazar ve kişisel gelişim uzmanını Başiskele’de ağırlayan Başiskele Belediyesi, Eğitimci Yazar Dilek Cesur’u dün akşam Başiskeleliler ile buluşturdu.

 

Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü önderliğinde 2022 yılını “Kadın ve Aile Yılı” ilan ederek ilçedeki kadınların ve ailelerin güçlenmesine yönelik hizmetleri aralıksız sürdüren Başiskele Belediyesi, “Konumuz Aile” seminerleriyle aile bireylerini bilinçlendirmeye devam ediyor. Bu kapsamda son olarak dün akşam Karşıyaka Kültür Merkezi’nde Dilek Cesur ile söyleşi programı gerçekleştirildi.

 

YOĞUN KATILIM

 

Başiskele ve çevre ilçelerden gelen vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği program yaklaşık 1 saat sürdü. Katılımcıların coşkulu alkışlarıyla sahneye çıkan Eğitimci Yazar Dilek Cesur, hayat tecrübeleri ve aile içi ilişkileri konusunda bilgiler vererek programa katılanlara önemli tavsiyelerde bulundu.

 

“BAŞKASININ HAYATINI YAŞAMAYIN”

 

Aile içi iletişim, ailede çocukların bilişsel ve ruhsal gelişimi konusunda önemli bilgiler veren Dilek Cesur “Hayatta paradan çok daha önemli şeyler vardır. Bu da anlamak, anlaşılmaktır. Anne, baba olarak akıl süzgecinden geçirerek bazı kararları almalıyız. İletişimde bulunduğumuz her şeyi gönül süzgecinden geçirmeliyiz. Birbirinize hakaret etmeden iletişim kurmalıyız. Başkalarının hayatını yaşamaya çalışırsanız,  kendi hayatınızı kaçırırsınız.” ifadelerini kullandı.

 

Programın ardından Eğitimci-Yazar Dilek Cesur, okurları için kitaplarını imzaladı.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız