Spor

Engin Koyun,“3 yıl önce bir tane reklamımız yoktu”

Kocaelispor ile Yıldız Entegre arasında gerçekleşen ana sponsorluk imza töreni ve lansmanında konuşan Kocaelispor Başkanı Engin Koyun açıklamalarda bulundu

8 Ağustos 2023 Saat: 20:49
Engin Koyun,“3 yıl önce bir tane reklamımız yoktu”
Engin Koyun,“3 yıl önce bir tane reklamımız yoktu”

Yıldızlar Yatırım Holding ile Kocaelispor arasında gerçekleşen ana sponsorluk imza töreninde konuşan Kocaelispor Başkanı Engin Koyun, Yıldızlar Yatırım Holding'e teşekkür ederken Yıldızlar Yatırım Holding'den sonra pek çok sanayi kuruluşundan sponsorluk desteği aldıklarını söyledi.

"SON DERECE MUTLUYUZ"

“Çok mutluyuz. Şehrimiz adına son derece mutluyuz. Ve şehrimizin önemli markası olan Yıldızlar Holding, onlar adına çok mutluyuz. Bugün bu mutluluğu bizlere yaşatan herkese canı gönülden teşekkür ediyorum. Bugün Kocaelispor'umuzun adına, Kocaelispor'umuzun geleceği adına çok anlam ifade ediyor. Geçen yıl şampiyonluğumuzda ekonomik anlamda en büyük katkıları olduğu gibi bu gibi 2023/24 sezonunda da yine aynı heyecanla daha büyük destekle stadımızın her tarafında yerlerini alırken özellikle sponsorluk anlamı adında  stadımız Yıldızlar Holding Kocaeli Stadyumu oldu.

"BU KIVILCIMI YILDIZLAR HOLDİNG BAŞLATTI"

Göğüs reklamıyla ve stadımızın antrenman sahalarımız dahil bir bütün olarak sahiplenen tekrar Yıldızlar Holding’e teşekkür ediyorum. Kocaelispor’umuzun yarınları iyi olacağını görüyoruz. Burada Hakkı Bey’in yönetim kuruluna vermiş olduğu heyecanla birlikte şehrimizdeki irili ufaklı bütün sanayi kuruluşları olağanüstü destek vermeye başladılar. Bu bir kıvılcımdı. Kıvılcımı bahsettiğim gibi Yıldızlar Holding başlattı.

"3 YIL ÖNCE BİR TANE REKLAMIMIZ YOKTU"

Uzun yıllar sonra Kocaelispor’umuzun bugünlere gelmesi evet bu büyük sanayi kuruluşlarımızın yanında irili ufaklı sponsorlarımızın desteğiyle başardığımızı ifade ediyorum. Benim için önemli bir hatıradır. Üç yıl önce başkan olduğum gün yönetim kurulunda arkadaşlarım var şu an yanımda. Sağ olsunlar sponsorluk adı altında ,bırakın reklam adı altında, bir tane reklamımız yok denecek kadar azdı. Yani uzun yıllar benim bu şehirde siyaset yapmam hasebiyle yönetim kurulu arkadaşlarımız ‘Siz sanayiciyi, iş dünyasını tanıyorsunuz, bunlar da destek bazında bir öncülük yapar mısın?’ dediği zaman O gün inanın her türlü güven ve güvensizliğin bittiği bir gündü.

"BİR AY SONRA LED EKRANLARDA YER KALMADI"

Benim söylemim yönetim kurulu arkadaşlarımıza, 'değerli arkadaşlar öncelikle yönetim kurulundaki arkadaşlarımızın tamamının reklamını bugün nakit yatırmaları karşıtıyla ilk adımı biz atmamız lazım. LED ekranlar kurduk stadın içine. Stat detayları bomboş. Göreceksiniz ki bizim başlatmış olduğumuz o kıvılcım şehrin tamamına yayılacak bir veya iki ay sonra kendi reklamlarımızı oradan çekmek zorunda kalacağız.' dedim. Ve nitekim yönetim kurulu arkadaşlarımızla birlikte bunu başlattık. Yönetim kurulu arkadaşlarımıza canı gönülden teşekkür ediyorum. O günkü hareketten sonra inanın bir ay sonra led ekranlarda yer kalmadı.

"DOĞRU İŞLER YAPIYORUZ"

Tabii ki burada bu istikrarın devamının en büyük unsuru evet takımın istikrarı olması gerekiyor. Bu çok anlam ifade ediyor. Bu dönem çok doğru işler yapıyoruz. Geçmişteki hatalarımızdan ders çıkardık. Aynı hataları yapmama adına Türkiye'nin en önemlisi, en iyi teknik direktörlerinden biri Ertuğrul hocamızı ve ekibini şu anda takımın başına getirdik. Hocamızın gelmesiyle birlikte çok önemli bir kadro hareketi başlattık.

"TAKIM %65-75 CİVARIN TAMAMLANDI"

Bugün gelinen nokta takımın yüzde altmış beş, yüzde yetmiş civarında tamamlandığını söyleyebiliyorum. Kadro tam anlamıyla tamamlanmadı. İnanıyorum ki birkaç gün içerisinde de önemli bir katılım sağlayacağımızı ben buradan sizlerle paylaşma gereği duyuyorum.”

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız