Siyaset

Erkan Küçükemirler: "Derdimiz Millet, Derdimiz Körfez!"

Saadet Partisi Körfez Belediye Başkan Adayı Erkan Küçükemirler Kocaeli Bizimşehir Gazetesine konuştu. Sanayici ve işadamı Küçükemirler, tek dertlerinin millet ve Körfez ilçe olduğunu söyledi

12 Şubat 2024 Saat: 22:19
Erkan Küçükemirler: Derdimiz Millet, Derdimiz Körfez!
Erkan Küçükemirler: "Derdimiz Millet, Derdimiz Körfez!"

Yerel seçimlerin en hararetli ve hareketli geçtiği ilçelerden birisi olan Körfez’de Saadet Partisi’nden belediye başkan adayı olan Erkan Küçükemirler oldukça iddialı. Körfez ilçeyi karış karış gezdiğini, vatandaşlarla bire bir temasta olduğunu ve ilçenin sorunlarını çok iyi bildiğini belirten Küçükemirler yerel seçimlerle ilgili düşüncelerini ve projelerini gazetemiz editörlerinden Funda Kolutek’e anlattı. İşte Saadet Partisi Körfez İlçe Belediye Başkan adayı Küçükemirler’in röportajı:

 

ELİMİ TAŞIN ALTINA KOYDUM

1967 yılında İzmit’te doğdum. ESAM Kocaeli kurucularından bir sanayi esnafıyım. Ailem 4 kuşak önce Kocaeli’ne yerleştiğinden itibaren bu toprakları yuvamız olarak gördük, burada doğduk, burada doyduk. Aidiyet hissettiğimiz memleketimizde hem yerel hem genel anlamda kötü giden ekonomi yönetimi ve sosyal çürümeyi gözlemliyoruz. Ülkemin derdini kendi derdim olarak gördüğüm için kısa bir süre sonra gerçekleşecek olan yerel seçimlerde elimi taşın altına koymaya karar verdim.

 

İYİ NİYETLİ SİYASETÇİLERE İHTİYACIMIZ VAR

Bugün ülkemizde ve kentimizde yaşayan vatandaşlarımız ciddi problemlerle karşı karşıya. Hali hazırda yaşanan ekonomik sıkıntıların ve liyakatsizliğin doğurduğu sorunlar dolayısıyla psikolojik bir buhran içindeyiz. Toplumun en küçük yapı taşı olan ailelerden başlayarak en üst noktaya doğru tırmanan yozlaşmanın pençesindeyiz. Biz ailelere sahip çıkacağız. Halkımızın iyi niyetli ve vizyoner siyasetçilere ihtiyacı var.

 

DERDİMİZ MİLLET, DERDİMİZ KÖRFEZ

Ülkemizde yaşayan vatandaşlarımız bugün siyasette ve yerel yönetimlerde alternatifin olmadığından yakınıyor. Oysa biz açıkça belirtiyoruz ki; “Alternatifsiz değilsiniz, biz varız. Kullanım kılavuzuna göre yönetilmeyen bir sistem bozulmaya mahkûmdur. Ülkemiz ne yazık ki bozulmuş durumda. Biz ise bu yapının ancak Milli Görüş’le düzeleceğine inanıyoruz. Şeffaf bir yönetimle liyakati esas alarak eğitim başta olmak üzere tüm sistemleri rayına oturtarak ülkemizin kötü gidişatına dur” diyeceğiz.

 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız