Güncel

Fatih Erbakan Kocaeli’de: 2028’de iktidara yürüyeceğiz!

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı ve Cumhur İttifakı İstanbul 2.Bölge Milletvekili Adayı Fatih Erbakan Kocaeli’de seçmenlerine seslendi, Erbakan 14 Mayıs seçimlerinde meclise girerek 2028 yılı seçimlerinde iktidara gelmenin ilk adımları

6 Mayıs 2023 Saat: 18:56
Fatih Erbakan Kocaeli’de: 2028’de iktidara yürüyeceğiz!
Fatih Erbakan Kocaeli’de: 2028’de iktidara yürüyeceğiz!

Cumhur İttifakı ortaklarından Yeniden Refah Partisi’nin Genel Başkanı Fatih Erbakan Kocaeli’de halka seslendi. İzmit Real AVM Otoparkında gerçekleşen mitingde konuşan Fatih Erbakan’ı coşkulu kalabalık karşıladı. Alanın dolduran Yeniden Refahlılar, Erbakan’ın konuşması esnasında sık sık “Mücahit Erbakan ve Erbakan nerede, biz oradayız” sloganları attılar

PARTİLERİMİZİ KAPATTILAR AMA KALPLERİMİZİ KAPATAMADILAR

Fatih Erbakan’ın konuşması şu şekilde:
“ Milli görüşün kalelerinden, ikinci kırk yıldaki merkezlerinden, Kocaeli’de bulunmaktan ve sizlerle kucaklaşmaktan dolayı cenabı Allaha sonsuz teşekkür ediyoruz. Gazamız mübarek olsun. Bundan yıllar önce milli görüş çınarımızın bir cümlesi “ Partilerimizi kapattılar ama kalplerimizi kapatamadılar” 40 dakikalık konuşması yetmişti. Şimdi o tabloyu burada görüyoruz. Evet partilerimizi kapattılar ama kalbimizdeki milli görüş ateşini söndüremediler.”

SEÇİMLERİN ANAHTAR PARTİSİ HALİNE GELDİK

14 Mayıs seçimlerin anahtar partisi haline geldik. Yapacağı tercihle, vereceği kararla Türkiye’nin geleceğine etki edecek, Seçimlerin sonucunu değiştirecek bir konuma geldi. YRP olarak, devletimiz için, milletimiz için, yeni nesillerimiz ve evlatlarımız için, aile müessesemizin korunması için 7’li masaya dur dememiz gerektiğinin bilincinde olduk ve Cumhur İttifakı çatısı altında olmaya karar verdik.

LGBT HAYRANLIĞINDAN KENDİLERİNİ ALAMIYORLAR

70 sene komünizm etkisindeki Rusya bile LGBT ile mücadele ediyor. Propagandasını da yasaklıyor. Bunun için anayasa hazırlıyorlar. 7’li masa ise LGBT hayranlığından bir türlü kendilerini alamıyorlar. Özel hayat diyorlar, insan hakları, özgürlük tercih diyorlar ama 28 Şubat sürecinde başörtülü kardeşlerimiz için aynı şeyleri söz etmiyordunuz. Başlarından başörtüsünü çekiyordunuz. Tıp fakültesini 1.likle bitiren kardeşimize ödülünü vermiyordunuz. Kürsüye çıkarmıyordunuz. Başörtüsüne gelince özgürlük yok, LGBT’ye gelince insan hakları… Bu çifte standarttır. CHP’nin zihniyetinde hiçbir değişiklik yok.”


İNANÇLI KADROLARLA YOLA ÇIKTIK

CHP’nin zihniyetiyle bu ülke daha önce düze çıkmadı. Ekonomi, milli görüşün prensipleriyle düze çıkacak. Borç yerine milli kaynak paketlerini kullanarak, dar gelirliye aktararak, 681 refah projesini hayata geçirerek, dış ticaret açığımızı kapatarak düze çıkabiliriz. Diyorum ki halkımız milli görüşü tam 21 sene aradan sonra bu ittifak vesilesiyle meclise taşıyacak. Aynen 91 yılında Erbakan hocamızın yaptığı ittifaklar gibi, inançlı kadrolarla yola çıktık. “

KIBRIS’TA HAREKAT EMRİNİ ERBAKAN HOCA VERDİ

“ Kıbrıs’a gittiğimde yaşı müsait olanlar önümü kesiyorlar ve “Allah Erbakan hocadan ve milli görüşten razı olsun” diye gözleri yaşlı dua ediyorlar. Çünkü 74’te Kıbrıs harekatının emrini Erbakan hocamız verdi de onun için. 49 yıldan beri orada bir tane kardeşimizin bile burnu kanamıyor. İşte milli görüş bu demek. Tarihte ilk defa banane Amerika’dan diyerek İncirlik Üssü’nü kapatan görüş milli görüştür.

YOKSULLUK SINIRININ ALTINDA MAAŞ ALAN BİR KİŞİ KALMAYACAK

Meclis’te Türkiye’nin gelişmesi için maddi ve manevi kalkınması için mücadele edeceğiz. Maddi kalkınmada istihdam, üretim ve ihracat ekonomisinin uygulanması lazım. Denk bütçeyi gerçekleştirip borçlanmanın ve israfın önüne geçeceğiz. Kaynak üreteceğiz. Bu ülkede yoksulluk sınırının altında maaş alan bir kişi bile kalmayacak. İnsanlara doğduğu topraklarda istidam sağlayacağız. İlave zamlardan kaçınacağız. Küçük esnafın ve üreticilerimizin borçlarının faizlerini sileceğiz. Tarım ve hayvancılığa en büyük desteği vereceğiz. Taban fiyatları en yüksek noktaya çekilecek. Çiftçilerin ürününe devlet alım garantisi verecek. Girdileri devlet sübvanse edecek. Herkesin alım seviyesini arttıracağız. “

SAPKIN AKIMLARA İZİN VERMEYECEĞİZ

Manevi kalkınma da önemli. Ahlakı ve maneviyatı kaybederseniz, bir toplumun çöküşüne şahit olursunuz. Yeni nesillerin ve ailelerin korunması için çalışacağız. Milli Eğitim Bakanlığı, dünya değil ahiret öncelikli nesiller yetiştireceğiz. İlahiyat kurumlarındaki sapkın akımlara izin vermeyeceğiz. Medyada ahlaka aykırı yayınlara müsaade etmeyeceğiz. Batıdan gelen yasaları ıslah edeceğiz. Dayısı olanın değil, hakkı olanın göreve geldiği bir liyakat sistemi oluşturacağız. Kamudaki mülakat uygulamasını kaldıracağız. Gençlerimizin umutsuzluğuna son vereceğiz. Bir tane işsiz ve ümitsiz genç kalmayacak. 14 Mayıs çok kritik bir seçim.

2028’DE İKTİDARA YÜRÜYECEĞİZ

Yüzde 7 barajını aşmamız gerekmiyor. İttifak partilerinin oyları yüzde 7’yi geçtiği için YRP’de barajı aşmış sayılıyor. Kocaeli’de milletvekili çıkaracak kadar oy alırsak Türkiye’nin hiçbir yerinde oy almasak da milletvekili çıkarabiliriz. Gönül rahatlığıyla milletvekili seçimlerinde partimizie oy atın ve adaylarımızı meclise gönderin. Meclise girmek demek iktidarın ilk adımını atmak demektir. 2028’de inşallah iktidara yürüyeceğiz. Milli Görüş’ün kalesi Kocaeli’den önce meclise sonra iktidara diye haykırıyoruz. Yeniden Refah’ın vakti geldi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız