Teknoloji

Gölcük Belediyesi sokak hayvanlarını özel araç ile nakledecek

Gölcük Belediyesi, yakın zamanda faaliyete başlayacak olan Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi’ne hayvanların nakledilmesinde kullanmak üzere araç parkuruna öz kaynakları ile yeni bir araç kazandırdı.

4 Kasım 2022 Saat: 10:42
Gölcük Belediyesi sokak hayvanlarını özel araç ile nakledecek
Gölcük Belediyesi sokak hayvanlarını özel araç ile nakledecek

Gölcük Belediyesi, hizmet kalitesini yükseltmek için araç sayısını arttırmaya ve mevcut araçlarını da Makina ve İkmal Müdürlüğü bünyesinde, kendi imkan ve kabiliyetleriyle yenileyerek geliştirmeye devam ediyor. Bu kapsamda yakın zamanda faaliyete başlayacak Gölcük Belediyesi Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi’nde hayvanların nakledilmesinde kullanılacak yeni bir araç, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü bünyesine kazandırıldı. Belediyenin öz kaynakları ile alınan ve çağın gereklerine uygun modern donanımlı 0 kilometre araç, can dostları sokak hayvanları için kullanılacak.

 

ÖZ KAYNAKLA ALINAN 28. ARAÇ

İlçeye en iyi hizmeti vermek için çalışmalara devam edeceklerini söyleyen Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, “Bugüne kadar kendi öz kaynaklarımız ile 28. yeni aracı makine parkına eklemiş olduk. İlçemize hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum. Allah kazasız, belasız güzel günlerde kullanmayı nasip etsin” dedi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız