Siyaset

Gölcük'te Coşkulu Seçim Beyanname Toplantısı: Araba Park Edecek Yer Kalmadı!

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, seçim beyannamesini 17 Ağustos Spor Salonu'nda açıkladı. Gölcüklülerin akın akın geldiği toplantıya, araçlarıyla iştirak edenler park yeri bulamadı

4 Mart 2024 Saat: 16:38
Gölcükte Coşkulu Seçim Beyanname Toplantısı: Araba Park Edecek Yer Kalmadı!
Gölcük'te Coşkulu Seçim Beyanname Toplantısı: Araba Park Edecek Yer Kalmadı!

Gölcük Belediye Başkanı ve AK Parti Adayı Ali Yıldırım Sezer, 17 Ağustos Spor Salonu'nda coşkulu bir katılımla gerçekleşen beyanname açıklamasında ikinci döneminde yapacağı hizmetleri anlattı. Kentsel dönüşüm, yeni yaşam alanları ve spor alanları gibi projeler ön plana çıktı.

SALON DOLDU TAŞTI

Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, AK Parti MKYK üyesi İlyas Şeker ve çok sayıda partili ve vatandaşın katıldığı beyanname açıklamasında salon doldu taştı. Pankartlar, Türk bayrakları ve AK Parti flamaları ile süslenen salonda büyük bir coşku yaşandı.

KENTSEL DÖNÜŞÜM DEVAM EDECEK

Sezer, kentsel dönüşüm ile yapmayı planladığı çalışmaları anlatarak, kent merkezinde başlattıkları projenin battı çıktı ile devam edeceğini söyledi. Büyükşehir ve bakanlıklarla yeni dönüşümler yapılacağını belirten Sezer, Gölcük kent geçişi projesinin trafiği rahatlatacağını vurguladı.

YENİ YAŞAM ALANLARI VE SPOR ALANLARI

Yeni yapılacak tesislerin altlarında otopark olacağını ve Donanma Parkı'nın bir kısmına açık otopark yapılacağını dile getiren Sezer, parkın kentin nefes alacağı bir yer olacağını söyledi. Eski sanayi alanında yeni bir yaşam alanı ve konferans salonu yapılacağını da açıklayan Sezer, Yazlık Ilıca Oteli'nin projesinin onaylandığını ve yatırımcı olması halinde yap-işlet-devret modeli ile yapılacağını kaydetti.

GENÇLİK VE SPORA DESTEK

Gençler için Değirmendere ve Gölcük'te gençlik merkezleri ve spor salonları yapılacağını belirten Sezer, amatör spor kulüplerine de desteğin devam edeceğini söyledi.

TARİHİ BİNALARIN RESTORASYONU

Saraylı'da bulunan iki tarihi binanın restorasyonunun yapılacağını da sözlerine ekleyen Sezer, "Sağlıklı ulaşım çözümleri, Kobis hatlarının geliştirilmesi, sağlıklı yaşlanma merkezleri ve engelli bir Gölcük için çalışmaya devam edeceğiz. 31 Mart'ta hem büyükşehirde hem de Gölcük'te kazanan biz olacağız, Cumhur İttifakı olacak" dedi.

HABER: FUNDA KOLUTEK

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız