Siyaset

Gülseren Altunal: “Adayımız kazanmamak için her şeyi yaptı!”

Körfez CHP, YSK’nın yeniden seçim kararını reddetmesi sonrası karıştı. Körfez Belediye Başkan Adayı Tayfun Balıkçı hakkında konuşan İlçe başkanı Gülseren Altunal, “Kazanmamak için her şeyi yaptı.” dedi

8 Nisan 2024 Saat: 18:22
Gülseren Altunal: “Adayımız kazanmamak için her şeyi yaptı!”
Gülseren Altunal: “Adayımız kazanmamak için her şeyi yaptı!”

Körfez İlçe Başkanı Gülseren Solmaz Altunal, 31 Mart Yerel Seçimleri'nde partilerinin ilçede başarılı olabileceğini ancak adayları Tayfun Balıkçı'nın seçim sürecinde çalışmadığını söyledi. Altunal, Balıkçı'nın sahaya örgütle çıkmadığını, telefonlara cevap vermediğini ve seçim kuruluna gelmediğini belirterek, "Kendisine yalvardık, çalışalım dedik. Ancak kazanmamak için her şeyi yaptı" ifadelerini kullandı.

KAZANMAMAK İÇİN HER ŞEYİ YAPTI

Altunal, yaptığı açıklamada, "Biz bir önseçim sürecini yaşadık. Sandıktan Tayfun Bey çıktı. 15 gün bekledik. Kendisine yalvardık. ‘Körfez alınacak yer’ dedik. Çalışalım dedik. Bizi ciddiye almadı, bize dönüş yapmadı. Kazanmamak için her şeyi yaptı." şeklinde konuştu.

SEÇİM GÜNÜ BİLE GELMEDİ

Seçim günü bile partiye gelmediğini belirten Altunal, "Seçim günü bile partiye gelmedi. Partiye geldi de kovuldu mu? Alınacak bir ilçeyi maalesef elimizle verdik. Örgüt her gün sahadaydı. Arkadaşlarıma her defasında laf söylediler." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız